Krivokapić: Sa nama nikada nijesu bili tajkuni, zarobljena država ili paradržava, tuđe države i crkva

"Rekli smo bezbroj puta da pohara i bezakonje nije manja prijetnja državi od onih koji otvoreno, negatorski i anticrnogorski nasrću na našu slobodu i nezavisnost"

3841 pregleda 40 reakcija 19 komentar(a)
Krivokapić, Foto: SDp, SDP
Krivokapić, Foto: SDp, SDP

Istorija Crne Gore pokazuje se, ne poznaje konačne pobjede, izjavio je Ranko Krivokapić, počasni predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) i kandidat za poslanika liste "SDP - Jaka Crna Gora", saopšteno je iz SDP.

"Točak istorije se okreće a ona, pa i ova naša crnogorska, puna je primjera vraćanja na mračne i nazadne politike i stanja. Borba za slobodu, nezavisnost i bolji život građana zato nikada ne prestaje. Jaka Crna Gora je najbolji način da stvari u društvu evropski mijenjamo a da ne ugrozimo istorijska strateška dostignuća građanske, nezavisne, evroatlanske Crne Gore", istakao je Krivokapić.

On je dodao da SDP nikada nije bio "plah glavar" ili sezonska politička pojava, pa da ne razumije svu složenost političkih i društvenih procesa u kojima živimo.

"Sa nama nijesu niti su ikada bili ni tajkuni, bilo oni ekonomski ili medijski, ni zarobljena država ili paradržava ali ni tuđe države ili bilo koja crkva. Sa nama je samo Crna Gora, ona iskonska i vječna Crna Gora Vojislavljevića, Crnojevića, Balšića i Petrovića. A najviše je se nama i nama najmilija, ona antifašistička i partizanska, jugoslovenska Crna Gora. Zato smo i poslije tri decenije tu na braniku Crne Gore i demokratije, trajemo tako dugo i vitalno na pravoj strani istorije samo zato jer nas nose snažna uvjerenja i čista ljubav prema jedinoj domovini. Zato je i naša politika uvijek pobjeđivala, jer je vrjednosno superiorna, jer je politika sa vizijom,a ne politikanstvo ili egzibicionizam bilo koje vrste. Zato će politika jake Crne Gore pobijediti i 30. avgusta", naveo je Krivokapić.

On je poručio i da su bezbroj puta rekli da je evropski utemeljen SDP jedini koji je u stanju da čuva dostignuto, ali i da vodi dalje u neizbježne promjene društva kojega je pojela pohara i pohlepa nezasitih vlastodržaca.

"Rekli smo bezbroj puta da pohara i bezakonje nije manja prijetnja državi od onih koji otvoreno, negatorski i anticrnogorski nasrću na našu slobodu i nezavisnost. Onu veliku Titovu Jugoslaviju su nacionalisti srušili lažnom pričom o siromaštvu. Crna Gora nije velika kao ona prava Jugoslavija, a pohara, bezakonje i loš standard nažalost nijesu lažni no svima vidljivi", zaključio je Krivokapić.

Na sreću, građani Crne Gore imaju nesalomljivi SDP. Na žalost i ovih koji više vole tuđu ruku no crnogorsku slobodu i domaćih poharnika kojima je tuđe sve što nije u njihovom džepu. SDP je jedini provjeren i dokazan u ove tri decenije kroz sve Scile i Haridbe. Čist izbor - nesporno državotvoran i za evropsku vladavinu prava u Crnoj Gori i poštenu vlast, a protiv tuđe otimačine i domaće pohare" - izjavio je poslanički kandidat liste "SDP - Jaka Crna Gora"

"Zato je mudar izbor 30. avgusta lista “SDP –Jaka Crna Gora” . Za one koji vole svoju zemlju u Evropskoj uniji , ko hoće da pošteno i dostojanstveno živi u Crnoj Gori . Dokazano je da jak SDP znači jaku Crnu Goru. Naša jedina domovina je uvijek bila nasjigurnija i najjača na politici SDP-a" - zaključio je Krivokapić.

Bonus video: