Petković pozvao simpatizere BF da na parlamentarnim izborima glasaju za platformu "Crno na bijelo"

On je istakao da BF očekuje dobar rezultat na lokalnim izborima u Tivtu jer se proteklih mjeseci trudio da građanima približi svoju političku platdormu čija je osnova „zaštita Tivta i Tivčana, Boke i Bokelja“

6512 pregleda 251 reakcija 2 komentar(a)
Petković, Foto: Bokeški forum
Petković, Foto: Bokeški forum

Ako se DPS-u i njegovim političkim pigmalionima SD i HGI dopuste još četiri godine vlasti u Tivtu, oni će biti još bahatiji i beobrazniji u pohari naših resursa i uništavanju bokeljskkog načina života, nego što su to bili do sada.

Poručio je to danas na konferenciji za novinare predsjednik i nosilac izborne liste Bokeškog Foruma (BF) dr Andrija Petković.

On je istakao da tokom ove „teške i naporne izborne kampanje koja je u Tivtu trajala skoro punih šest mjeseci“ jer su lokalni izbori u tom gradu zbog korone pomjereni sa 5.aprila na 30.avgust, od DPS-a i njegovih koalicionih partnera u dosadapnjoj lokalnoj vlasti, nije vidio ni čuo ništa što bi dalo naslutiti da te partije namjeravaju da ublaže ili promijene svoju „dosadašnju politiku nebrige za tivatske interese i igranja samo po željama šefa iz Podgorice“.

„Naprotiv, sve što je prevashodno DPS tokom kampanje u Tivtu radio, od nezakonitih predizbornih zapošljavanja do proguravanja kontroverznih ugovora poput onoga za navodnjavanje golf terena na Luštici prerašenom otpadnom vodom iz PPOV, govori da su oni spremni da i dalje rade apsolutno u korist štete za Tivat i njegove građane. DPS i njegovi politički pigmalioni poput SD i HGI apsolutno pripremaju i dalje prevare i pohare Tivta i njegovih resursa, poput nastavka privatizacije gradske lučice Klaimanj, davanja u privatne ruke pošto je prvo urede o trošku grada i države, plaže i kupalipta Ponta Seljanova, privatizacije plaže Belane. Aktuelna podgorička oligarhija i njeni eksponentni u Tivtu će, u slučaju da dobiju povjerenje i za naredne četiri godine, biti još bahatiji i bezobrazniji u pohari i uništenju našeg grada nego što je to bila do sada“ - naveo je Petković.

On je istakao da BF očekuje dobar rezultat na lokalnim izborima u Tivtu jer se proteklih mjeseci trudio da građanima približi svoju političku platdormu čija je osnova „zaštita Tivta i Tivčana, Boke i Bokelja“.

Petković je podsjetio da je BF jedan od potpisnika političke platforme „Crno na bijelo“ zbog čega je danas uputio javni apel svim glasačima i simpatizerima BF da u nedjelju na parlamentarnim izborima glasjau za listu „Crno na bijelo“ koju predvodi URA.

„Sa njima dijelimo veliki broj istih vrijednosti, a prije svega ljubav prema građanskoj i slobodnoj državi Crnoj Gori. Državu u kojoj niko neće da vas pita koje ste vjere i nacije, već državi u kojoj će svako imati jednaka prava. Mislim da je i cilj i BF i platforme „Crno na bijelo“ koju predvodi dr Dritan Abazović, isti, a to je smjena ove haračke vlasti, neporavedne vlasti i vlasti koja je dobra samo sebi. Mi smo u međusobnom razgovoru insistirali jedni od drugih da se obavežemo i riječju i rukom i vjerom u ono što radimo, da nikako nećemo nakon republičkih i lokalnih izbora, ići u koalicije sa aktuelnom vlašću.”-naglasio je Petković.

Bonus video: