Krapović: To što ste kupili i iskoristili osobu, čiji je profil dobro poznat javnosti, neće vam pomoći na izborima

"Pokušaj da recikliranjem i ponavljanjem davno iznešenih bljuvotina protiv mene i moje porodice ostvarite neostvarivo je unaprijed osuđen na propast, jednako kao što je propao pokušaj da budem proglašen šefom kriminalne grupe", kazao je Krapović

10827 pregleda 8 komentar(a)
Dragan Krapović, Foto: Demokrate
Dragan Krapović, Foto: Demokrate

Potpredsjednik Demokrata i bivši gradonačelnik Budve Dragan Krapović kazao je da neće odgovarati na optužbe “kupljenog i iskorištenog odbornika Stevana Džakovića”, već će poručiti njegovim vlasnicima da iznošenjem bljuvotina na račun njega i njegove porodice im neće pomoći da dobiju na izborima u Budvi.

“Bez obzira na stanje institucija u Crnoj Gori, nemam nikakav problem da bilo ko provjerava sve što sam radio kao predsjednik Opštine Budva. Kao javna ličnost potpuno sam svjestan svoje uloge, kao i činjenice da je crnogorska i budvanska politička scena trenutno brlog i da je neizbježno da budem meta ovakvih bljuvotina samo par dana pred izbore. Svoj posao kao predsjednik opštine Budva sam radio pošteno, profesionalno i u skladu sa zakonima Crne Gore i interesima građana Budve i Crne Gore! To neka svima bude potpuno jasno!”, kazao je Krapović.

Dodao je da se neće pozivati na moral i poštenje.

“To su pod vlašću DPS-a davno zaboravljene i devalvirane vrijednosti, niti ću odgovarati kupljenom odborniku, već ću poslati jasnu poruku vlasnicima gospodina Džakovića.To što ste kupili i iskoristili osobu, čiji je profil dobro poznat javnosti, a pogotovo građanima Budve vam neće pomoći na predstojećim izborima 30. avgusta. Pokušaj da recikliranjem i ponavljanjem davno iznešenih bljuvotina protiv mene i moje porodice ostvarite neostvarivo je unaprijed osuđen na propast, jednako kao što je propao pokušaj da budem proglašen šefom kriminalne grupe! Politički i predizborno instruisane optužbe protiv mene i moje porodice su veoma dobar vic kojem se smije cijela Crna Gora”, kazao je Krapović i dodao:

“Gospodo, vlasnici odbornika, gospodo iz DPS-a, mi u koaliciji „Mir je naša nacija“ i listi „Budva je naša nacija“ djelujemo u skladu sa interesima građana Budve i Crne Gore, u skladu sa zakonima Crne Gore i radimo isključivo za platu i ništa osim plate. Građani to dobro znaju i zato ćemo na ovim izborima zavrijediti njihovu masovnu podršku i smijeniti vas sa vlasti. Nakon toga, političkom voljom ćemo uvesti vladavinu prava po prvi put u istoriji Crne Gore, našoj Budvi i Crnoj Gori ćemo donijeti prijeko potreban mir i prevazilaženje podjela i nema toga što možete uraditi da to spriječite! Poštovani građani Budve i Crne Gore, neka Vam repertoar koji ovih dana vidite od OKG-a, podizanje tenzija i najava haosa i nereda, udbaška podmetanja i fabrikovanja budu dodatan podstrek i motivacija da ih 30-og avgusta mirno, dostojanstveno i evropski, dakle – pristojno i olovkom pošaljemo tamo gdje im je mjesto, a talogu je mjesto uvijek bilo na dnu! Budva je naša nacija! Mir je naša nacija!”, zaključio je Krapović.

Bonus video: