Ivanović: Socijalisti znaju koji su problemi Kotora i kako da ih riješe

"Mi, Socijalisti, ne želimo da više nikad bude ugrožen status Kotora na listi svjetske kulturne baštine UNESKO-a. Mi, Socijalisti, hoćemo da ključevi Kotora cijele godine budu u vašim rukama, a ne samo za vrijeme karnevala i dječjeg festivala", kazao je Ivanović

2437 pregleda 159 reakcija 2 komentar(a)
Socijalisti Kotor, Foto: Socijalisti Kotora
Socijalisti Kotor, Foto: Socijalisti Kotora

Dr Branko Baćo Ivanović, nosilac izborne liste „Dr Branko Baćo Ivanović – Socijalisti“, obratio se Kotoranima uoči lokalnih izbora u tom gradu poručujući im da su Socijalisti djelima pokazali da nikada nisu prekršili nijednu datu riječ i da ih zbog toga treba da ih glasaju.

"Nikada vas nisam slagao, prevario, ni izdao. Nikada nisam iznevjerio svoje principe, niti odustao od borbe za Kotor. Mi, Socijalisti, znamo kako Kotor diše, kakvi su mu problemi, kako ih riješiti i kako vratiti naš grad na put uspjeha. Mi, Socijalisti, pokazali smo da politika ne mora da bude u konfliktu sa poštenjem i moralom", kazao je Ivanović.

On garantuje da će ova partija riješiti probleme Kotora i da neće dozvoliti da bude ugrožen status grada na UNESKO listi.

"Mi, Socijalisti, garantujemo da ćemo probleme Kotora rješavati brzo i uspješno, kao što smo rješavali probleme Luke Kotor. Hoćemo da se Kotoru vrati status grada koji je imao prije osam vjekova. Mi, Socijalisti, ne želimo da više nikad bude ugrožen status Kotora na listi svjetske kulturne baštine UNESKO-a. Mi, Socijalisti, hoćemo da ključevi Kotora cijele godine budu u vašim rukama, a ne samo za vrijeme karnevala i dječjeg festivala. Zato, čistog srca i obraza, pozivam vas da 30. avgusta izađete na izbore u Kotoru, pokažete da volite svoj grad i zaokružite listu „Dr Branko Baćo Ivanović - Socijalisti“ na broju 9", zaključio je Ivanović.

Bonus video: