"ROŽAJCI ZBUNJENI, UPLAŠENI I DOBRIM DIJELOM UCIJENJENI"

URA Rožaje: Nastavlja se devastacija grada, nema političke volje za napretkom

Oni su apelovali na političke subjekte zastupljene u lokalnom parlamentu da prije svega stave interes građana na prvom mjestu
6 komentar(a)
URA Rožaje, Foto: URA
URA Rožaje, Foto: URA
Ažurirano: 25.01.2018. 07:27h

Zanemarivanje opštih interesa građana na svim poljima, počevši od lošeg održavanja puteva u zimskim mjesecima, loše socijalne zaštite ugroženog dijela stanovništva, nezaposlenosti, raseljavanja, nepotizama kao i mnogih drugih problema sa kojima se građani Rožaja svakodnevno susrijeću, najbolja su slika aktuelne rožajske vlasti, saopštili su iz rožajskog odbora URA.

“Nedavne vremenske prilike u vidu sniježnih padavina najbolje su pokazule realno stanje i sposobnost rožajske gradske uprave kako se nosi i sa tako benignim problemima. To je i odlično vrijeme za određene aktiviste zelenog DPS-a da šire propagandu kako socijalnu naknadu može dobiti samo onaj koji je u BS-u i time plaše socijalno ugroženo stanovništvo svojom drskošću i arogancijom.”, kažu u rožajskom pokretu URA.

Oni tvrde da su "Rožajci zbunjeni, uplašeni i dobrim dijelom ucijenjeni od strane aktuelne gradske vlasti BS-a."

“Ekonomski, socijalni, zdrastveni i drugi problemi su dostigli svoj vrhunac a rješenja nema na vidiku bar ne od onih koji zastupaju ili predstavljaju narod odnosno upravljaju gradom. Naime Rožajcima je dobro poznata kriza u lokalnom parlamentu. Predstavnici građana kako vlasti tako i opozicije kalkulišu na ličnom dobitku zanemarujući opšte stanje u opštini Rožaje”, ističu u rožajskom pokretu URA.

Oni su apelovali na političke subjekte zastupljene u lokalnom parlamentu da prije svega stave interes građana na prvom mjestu.

“Ostavite lične interesa i u skladu sa izrečenim predizbornim obećanjima koji ste davali glasačima pokušajte da kao iole ozbiljni i odgovorni ljudi odlučite o daljem toku političkih procesa u našoj opštini” poručili su iz Opštinskog odbora URA Rožaje.