"Za budućnost Crne Gore": Režim poseže za već isprobanim, prljavim mehanizmima

Tvrde da, prema informacijama koje su dobili, režim u Bijelom Polju planira u noći između petka i subote akciju kojom planira da nanese štetu opoziciji

5269 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore
Ilustracija, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore

Zbog sjajnih rezultata koji bilježi koalicija "Za budućnost Crne Gore" režim poseže za već isprobanim prljavim mehanizmima kojima se mnogo puta do sada služio u predizbornoj trci“, saopšteno je danas iz te koaliciije.

Tvrde da, prema informacijama koje su dobili, režim u Bijelom Polju planira u noći između petka i subote akciju kojom planira da nanese štetu opoziciji.

“Kako su nam prenijele osobe koje su u to upućene, grupa nepoznatih lica planira da zidove bjelopoljskih ulica ispiše grafitima uvredljive i šovinističke sadržine, kao što se nedavno desilo u Beranama i da za to direktno optuži opozicione partije. Osim toga, planiraju lijepiti plakate sa sličnim porukama. Sigurni smo da su se na taj korak odlučili jer se u Bijelom Polju narod konačno probudio i mnogi njihovi birači im svakodnevno otkazuju poslušnost”, saopšteno je iz koalicije.

Na ovaj način, naglašavaju, žele unaprijed da obavijeste javnost da niko iz koalicije ’’Za budućnost Crne Gore’’ nema ništa sa organizacijom tih zlonamjernih akcija i da ukoliko do njih dođe, isključivi krivac su lica koja je DPS angažovao.

“Pravo zlo i kancer Crne Gore je oličeno u vladajućoj partiji DPS i njenim satelitima i stoga apelujemo na sve građane da ne padaju na očajničke pokušaje tih nesrećnika da destabilizuju situaciju u multikonfesionalnoj sredini kakva je Bijelo Polje. Poručujemo svim građanima da je sloboda blizu. Do nje je nam ostalo još samo dva dana i apelujemo na sve da ostanemo disciplinovani do konačne pobjede 30. avgusta. Ne smijemo dozvoliti režimu da nas i dalje dijeli! Za slobodu i čast Crne Gore zaokružite broj 9 – sad ili nikad”, poručuj iz koalicije ’’Za Budućnost Crne Gore’’ Bijelo Polje.

Bonus video: