Marković: Imamo samo jednog protivnika koji hoće našu državu da podvede pod svoje aršine

On je najavio i nove investicione projekte za unaprjeđenje razvoja ovog regiona i putne infrastrukture Petnjice i cijelog bihorskog kraja

21527 pregleda 29 reakcija 33 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Nosilac liste “Odlučno za Crnu Goru DPS - Milo Đukanović”, Duško Marković, u sklopu kampanje za parlamentarne izbore, obratio se članovima Opštinskog odbora Petnjica, aktivistima i uglednim građanima ove opštine, saopšteno je iz DPS-a.

„Život naših ljudi, posebno vas na sjeveru, zaslužuje značajno unaprjeđenje. To smo stavili u naš program prije 4 godine, i ispunili ga bez izuzetka. Stotine miliona eura kroz različite projekte uložili smo u sjever naše zemlje”, poručio je Marković.

On je najavio i nove investicione projekte za unaprjeđenje razvoja ovog regiona i putne infrastrukture Petnjice i cijelog bihorskog kraja.

„U narednom mandatu Vlade koju ćemo mi konstituisati, naš prioritet će biti putni pravac Bioča-Petnjica-Trpezi-Kalače, koji će cio bihorski kraj otvoriti prema sve četiri strane svijeta.”

Marković je pozvao građane da 30. avgusta ocijene učinke politike DPS-a i Vlade i to ne samo na planu investicija i razvoja.

„Neka ga cijene i zaposleni, i penzioneri, i korisnici socijalnih davanja kroz njihova primanja koja ni dan nijesu zakasnila, koja su povećavana i koja neće biti smanjivana koliko god trajala aktuelna kriza. Neka naš rad ocijene i omladina i sportisti, kojima smo u cijeloj Crnoj Gori stvarali sve ono što nijesu imali zadugo unazad”, kazao je Marković.

Nosilac izborne liste Demokratske partije socijalista, govorio je i o ciljevima političkih protivnika i naglasio da njihova namjera da pokore Crnu Goru zarad tuđih interesa, neće proći.

„Mi nemamo političku konkurenciju. Mi imamo samo jednog protivnika koji hoće našu državu da podvede pod svoje aršine, i da je pokori zarad tuđih interesa, zarad tuđe crkve i tuđe države. Ne može im to biti! U Crnoj Gori to im neće proći ni 30. avgusta kao što nije prošlo ni 21. maja 2006! Zato, na svakoj stopi naše zemlje - odlučno za našu Crnu Goru, odlučno za listu Demokratske partije socijalista!”, poručio je Marković.

Bonus video: