Đurbuzović: Na korak smo od EU i boljeg standarda za sve

"Mi zaslužujemo ne da kaskamo, nego da baštinimo sadašnji civilizacijski evropski trenutak", kazala je kandidatkinja za odbornika Liberalne partije na listi "Za Budvu! Za Crnu Goru!"

1904 pregleda 4 komentar(a)
Đurbuzović, Foto: Liberalna partija
Đurbuzović, Foto: Liberalna partija

Našoj djeci, našim potomcima, ujedinjeni u posebnostima, dužni smo da predamo ono najbolje i naljepše, neokaljano, što su nam preci ostavili u amanet, na ponos i diku - našu slobodarsku vilu gorsku i morsku, ljepoticu domovinu Crnu Goru, danas demokratski, građanski i evropski uređenu, čije je svjetlo prepoznato i podržano od Evrope ali i svijeta, od ponovnog osamostaljenja 2006. godine do danas, poručila je članica Predsjedništva Liberalne partije i kandidatkinja za odbornika te partije na listi "Za Budvu! Za Crnu Goru!", Sandra Đurbuzović

"Nikada nije bilo lako na ovom turbulentnom balkanskom području, a naročito nije lako prtiti liberalnim, demokratskim i građanskim stopama- zato, hrabro, građani Crne Gore, naprijed. Mi zaslužujemo ne da kaskamo, nego da baštinimo sadašnji civilizacijski evropski trenutak! Podržimo koaliciju "Odlučno za Crnu Goru!" na parlamentarnim izborima pod rednim brojem 8, kao i broj 3 koalicije "Za Budvu! Za Crnu Goru!" u Budvi, jer smo na korak do pružene ruke Evropske unije, na korak do boljeg standarda, uređenijih institucija, a time i boljeg, kvalitetnijeg života svih nas žitelja", saopštila je Sandra Đurbuzović.

Bonus video: