DPS: Antonio Gutieres Limones podržao Divanovića

"Nikola je moj dobar prijatelj i ima svu moju podršku, a nadam se uskoro i podršku svih građana“

5025 pregleda 26 reakcija 25 komentar(a)
Antonio Gutieres Limones, Foto: Printscreen YouTube
Antonio Gutieres Limones, Foto: Printscreen YouTube

Antonio Gutieres Limones, predsjednik Odbora za spoljnu politiku Senata Španije i potpredsjednik Savjeta Evrope, podržao je na predstojećim izborima Nikolu Divanovića, nosioca liste „Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović”, saopšteno je iz DPS-a.

„Ja sam član Socijalističke partije Španije. Bilo bi mi draže da sada šetam Budvom sa svojim prijateljem Nikolom Divanovićem, podržavajući ga u njegovoj kampanji za izbore 30. avgusta. Mi volimo Budvu i zato želimo da pobijedi naš prijatelj Nikola, da bi zajedno radili da Budva bude dio mreže razvijenih turističkih gradova Evrope i da njeni građani žive bolje”, rekao je Gutieres.

U saopštenju DPS-a navodi se da je on izrazio nadu da će uskoro i sam posjetiti Budvu i "nastaviti sa sadašnjim gradonačelnikom i nosiocem koalicione liste „Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović”, Divanovićem da sarađuje."

„Nastavićemo da radimo zajedno, nadam se da se uskoro vidimo, da mogu da putujem i budem sa vama u Budvi. Nikola je moj dobar prijatelj i ima svu moju podršku, a nadam se uskoro i podršku svih građana. Hvala!“, poručio je Limones.

Bonus video: