Bečić: Jedino trudom i radom mogu se stvoriti uslovi za poboljšanje životnog standarda u Kolašinu

Dodao je da se uz domaćinsko gazdovanje svim prirodnim bogatstvima kolašinske opštine i očuvanje istih, može graditi prosperitetna budućnost svih stanovnika Kolašina

2738 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Koalicija Mir je naša nacija
Foto: Koalicija Mir je naša nacija

Lider koalicije "Mir je naša nacija", Aleksa Bečić, u ime koalicije Mir i u svoje ime građankama i građanima Kolašina čestitao je Dan opštine.

"Kolašin, kao grad-poprište mnogih bitaka i značajnih istorijskih događaja, ali i grad koji ima bisere prirode – Bjelasicu, Taru, Moraču, Mrtvicu, mora postati značajna turistička destinacija, koja će predstavljati lokomotivu ravnomjernog razvoja sjevera, ali i cijele Crne Gore", rekao je Bečić.

Dodao je da se uz domaćinsko gazdovanje svim prirodnim bogatstvima kolašinske opštine i očuvanje istih, može graditi prosperitetna budućnost svih stanovnika Kolašina.

"Jedino trudom i radom, na koje je stanovništvo Kolašina uvijek bilo spremno, mogu se stvoriti uslovi za poboljšanje životnog standarda stanovnika Kolašina. Stoga, uz ubjeđenje u brz napredak i razvoj u svim segmentima u opštini Kolašin, još jednom čestitam Dan opštine Kolašin", dodao je Bečić.

Bonus video: