Bogdanović: Prvi put na izborima nemamo konkurenciju

"Oni što je trebalo da budu naši oponenti, sami su sebe prekrižili i kao učesnike izbora i kao ličnosti", kazao je Bogdanović

9414 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Bogdanović, Foto: DPS
Bogdanović, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) nikada nije bila tako odlučna i sigurna na tragu pobjede kao što je to baš danas, poručio je koordinator za Opštinu Ulcinj ispred Predsjedništva DPS-a, Aleksandar Bogdanović.

"Jednako kao i mi, to dobro znaju i naši konkurenti, a naročito oni koji njima upravljaju i zbog toga pribjegavaju nečuvenim manervima, nečasnim i manipulatorskim ali njima oduvijek svojstvenim. Sluge svih koji rade protiv Crne Gore, oni što već dugo trpe poraze gdje god se pojave, usamljeni sa promašenim ciljevima, protraćenim godinama, karikaturalni i odveć slomljeni izbornim porazima jako dobro znaju da poštenje i čast odavno nijesu nešto što mogu ponuditi građanima tokom ove izborne kampanje", kazao je Bogdanović.

On je dodao da je "besprizorni atak" na iskonske i moderne vrijednosti Crne Gore samo dokaz da za političku konkurenciju DPS-a "na čijem je čelu SPC nema donje granice".

"Oni znaju kako se spustiti ispod minimuma ljudskosti. Začaureni u sopstvenoj ispraznosti, zarobljeni u prošlim vremenima nikada neće shvatiti da crnogorski građanin takve oduvijek prezire. Baš tog je razlog zbog kojeg ćemo i ovog puta pobijediti, najubjedljivije do sada. Ovi su izbori za nas naročito specifični. Osim što kao i uvijek imamo najbolji program, prvi put se dešava da na njima nemamo konkurenciju. Oni što je trebalo da budu naši oponenti, sami su sebe prekrižili i kao učesnike izbora i kao ličnosti", zaključio je Bogdanović.

Bonus video: