ZBOG SNIMANJA ISPRED BIRAČKOG MJESTA

Martinović pozvan u policiju zbog snimanja Matovića, iako on nije snimao

Kako je saopšteno iz ove koalicije, on je priveden na informativni razgovor zbog snimka kojim je, kako kažu, dokazano da Grujica Matović, otac načelnika Komunalne policije Kolašin, Marka Matovića, na 10 metara od biračkog mjesta prati izlaznost glasača i bilježi u paralelni spisak

37585 pregleda 158 reakcija 12 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Potpredsjednik Demokrata i kandidat za poslanika koalicije "Mir je naša nacija", Vladimir Martinović pozvan je na saslušanje u stanicu policije u Kolašinu po prijavi Grujice Matovića.

foto: Mir je naša nacija

Kako je saopšteno iz ove koalicije, on je priveden na informativni razgovor zbog snimka kojim je, kako kažu,  dokazano da Grujica Matović, otac načelnika Komunalne policije Kolašin, Marka Matovića, na 10 metara od biračkog mjesta prati izlaznost glasača i bilježi u paralelni spisak.

Kako su pojasnili u ovoj koaliciji, Martinović nije sačinio snimak zlouoptrebe.

 

Martinović je u izjavi naveo da  je po prijemu snimka pošao ispred biračkog mjesta broj 2, gdje je vidio Matovića, ali da ga nije snimao niti mu se obraćao izuzev pitanja "Zašto to radi?". On je objhasnio da se je tu pojavio ne bi li zaštitio Ustav,  zakon Crne Gore, i izborni proces.

Ranije je saopšteno da je Grujica Matović otac načelnika kolašinske Komunalne policije, Marka Matovića.

Matović ispred biračkog mjesta
Matović ispred biračkog mjestafoto: Screenshot

Matović je, kako je saopšteno iz koalicije "Mir je naša nacija" pošto je snimljen napustio prostor ispred biračkog mjesta broj dva u Kolašinu, da bi se poslije nekog vremena vratio.

 

Povezani članci

30. Avgust 2020.

Kolašin: Popisuje osobe koje izlaze na glasanje?