Mikić: DPS doživio ubjedljivi poraz u Podgorici i Budvi

"Po našim informacijama kada se pogleda trend sa biračkih mjesta u Budvi DPS poraz u istoriji u ovom gradu . Organizovana kriminalna grupa koja je opljačkala ovaj grad doživela je katastrofalan poraz i evidentno je da će vlast ponovo biti opozicija, odnosno da će nastaviti da upravlja gradom ",kazao je Mikić

108543 pregleda 2195 reakcija 19 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen
Ažurirano: 30.08.2020. 23:20h

Na prvom obraćanju javnosti iz izbornog štaba platforme "Crno na bijelo", Zoran Mikić je kazao da po prvim informacijama i projekcijama koje je dobila ova koalicija sa biračkih mjesta iz Budve i Podgorice opozicija je u prednosti.

U taboru platforme Crno na Bijelo proslavili su rezultate parlamentarnih izbora.

"Po našim informacijama kada se pogleda trend sa biračkih mjesta u Budvi DPS poraz u istoriji u ovom gradu . Organizovana kriminalna grupa koja je opljačkala ovaj grad doživela je katastrofalan poraz i evidentno je da će vlast ponovo biti opozicija, odnosno da će nastaviti da upravlja gradom ",kazao je Mikić.

On je dodao da što se tiče Podgorice dobili su takođe podatke sa više biračkih mjesta kako sa ruralnih područja i sa urbanih gradskih sredina da će DPS doživeti poraz.

"Trend trenutno pokazuje da će DPS doživeti poraz i po dosadašnjim informacijama nedostatak neće moći da nadoknade kad stignu reztati sa svih biračkih mjesta, niti će taj nedostatak moći da nadoknade u ostalim djelovima Crne Gore", zaključio je Mikić.

Na manji broj biračkih mjesta u Podgorici DPS nije potpisao zapisnike, kazao je šef biračkog štaba platforme "Crno na bijelo" Zoran Mikić.

"Za sada imamo informacije da zapisnici nisu potpisani u Tološima i Bloku 6", kazao je Mikić.

U izborni štab platforme "Crno na bijelo" stigli su predstavnici ove koalicije koji su učestvovali na današnjim izborima.

Tu je predsjednik URA-e i nosilac liste Dritan Abazović, Srđa Pavićević iz Saveza građana Civis, te nekolicina potpisnika- nezavisnih intelektualaca ove platforme.

Oni su poručili da bi mogli biti najveće iznenađenje ovih izbora.

Na pola biračkih mjesta u Rožajama platforma "Crno na bijelo" nije potpisala zapisnike, kazao je šef biračkog štaba te koalicije Zoran Mikić.

Iz URA-e su istakli da neće potpisati zapisnike sa biračkih mjesta gdje su uočene nepravilnosti, te da se to posebno odnosi na Rožaje.

"To je pokazatelj izbornih mahinacija i DPS inžinjerninga na izborima", kazali su za "Vijesti" iz URA-e.

Prve izjave nakon zatvaranja biračkih mjesta možemo očekivati oko 21 čas. Platformu "Crno na bijelo" čine Građanski pokret URA, Savez građana Civis, Bokeški forum, Stranka pravde i pomirenja i nezavisni intelektualci.

Pristalice i simpatizeri platforme "Crno na bijelo" se polako okupljaju ispred izbornog štaba.

Bonus video: