Bečić: Zbog smjene vlasti na državnom nivou u dogledno vrijeme Tuzi će osjetiti sve benefite

"Potrebu za takvim benefitima su građanke i građani Tuzi artikulisali već kod lokalnih izbora u svojoj opštini kada su vlasti DPS-a jasno stavili do znanja da su nezadovoljni načinom na koji je prethodna vlast brinula o njima i njihovoj mladoj opštini"

40243 pregleda 9 komentar(a)
Bečić, Foto: Boris Pejović
Bečić, Foto: Boris Pejović

Siguran sam da će opština Tuzi u svjetlu novonastalih okolnosti smjene vlasti na državnom nivou u dogledno vrijeme osjetiti, u punoj mjeri, sve benefite poštenog rada i mogućnosti življenja od sopstvenog rada i sopstvenih resursa, poručio je lider Demokrata Aleksa Bečić.

On je u ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime građankama i građanima opštine Tuzi čestitao Dan opštine.

"Potrebu za takvim benefitima su građanke i građani Tuzi artikulisali već kod lokalnih izbora u svojoj opštini kada su vlasti DPS-a jasno stavili do znanja da su nezadovoljni načinom na koji je prethodna vlast brinula o njima i njihovoj mladoj opštini. Pred Tuzima sada, kao i pred cijelom Crnom Gorom, uostalom, iskrsava jedna bolja i srećnija perspektiva, kao i mogućnost sveukupnog oporavka i napretka. U želji da Tuzi sve potencijale ubrzo realizuju, još jednom, srdačno, čestitam Dan opštine Tuzi".

Bonus video: