Joković: Tuzi opravdale dodjelu statusa opštine, imaju veliki ekonomski potencijal

“Uvjeren sam da je opština Tuzi opravdala dodjelu statusa opštine ovom mjestu. Suživot raznih konfesija je ono što ovo područje čini posebnim i prepoznatljivim u Crnoj Gori i šire, ali i više nego dobri odnosi vjekovnih komšija i sugrađana koji treba da se razvijaju i ubuduće kako bi svima bilo dobro u našoj zajedničkoj kući", kazao je on

8318 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Filip Roganović
Foto: Filip Roganović

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, čestitao je u ime partije i u svoje lično ime, Dan opštine građanima Tuzi.

“Uvjeren sam da je opština Tuzi opravdala dodjelu statusa opštine ovom mjestu. Suživot raznih konfesija je ono što ovo područje čini posebnim i prepoznatljivim u Crnoj Gori i šire, ali i više nego dobri odnosi vjekovnih komšija i sugrađana koji treba da se razvijaju i ubuduće kako bi svima bilo dobro u našoj zajedničkoj kući", kazao je on.

On je kazao da brojni prirodni i ekonomski potencijali koje Tuzi i Malesija imaju, moraju nastaviti da se koriste na pravilan način za dobro građana Tuzi ali i cijele Crne Gore.

"U nadi da će tako i biti, želim vam srećan Dan opštine“, kaže se u čestitki predsjednika SNP Vladimira Jokovića.

Bonus video: