"organizatori patriotske organizacije"

Nikolić: Demokratska partija socijalista nije organizator skupa u nedjelju

"DPS podržava ono što su skupovi mira, ljubavi i sloge, koji za cilj imaju slanje poruka da budućnost Crne Gore mora biti građanska i evropska", kaže se u saopštenju

21178 pregleda 70 reakcija 69 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Demokratska partija socijalista nije organizator skupa koji je planiran za nedjelju u 19:00h, saopštio je porrtparol te partije Miloš Nikolić. 

On je kazao da su organizatori ovog skupa  su određene patriotske organizacije koje ni na koji način nijesu povezane sa DPS-om.

"DPS podržava ono što su skupovi mira, ljubavi i sloge, koji za cilj imaju slanje poruka da budućnost Crne Gore mora biti građanska i evropska", kaže se u saopštenju.

On je kazao da će za razliku  od  koalicije “Za budućnost”  DPS će uvijek biti na braniku odbrane slobodne, multietničke i multinacionalne Crne Gore.

"Za razliku od nas, koalicija “Za budućnost” ovih dana organizuje po Crnoj Gori nacionalističke i rušilačke skupove koji imaju za cilj zastrašivanje svih onih koji misle drugačije od njih. Naša partija će uvijek biti na braniku odbrane slobodne, multietničke i multinacionalne Crne Gore", zaključeno je u saopštenju.

Povezani članci

01. Septembar 2020.

DPS pozvao svoje pristalice na skup 6. septembra

Preporučujemo za Vas