DPS: NVO smeta što Milo prepoznaje izdajnike

“Ove 'demokrate' i “građanski orijentisani analitičari” nijesu do sada javno saopštili kritički stav u odnosu na političke i parapolitičke subjekte u Crnoj Gori koji ne priznaju ili se zalažu za reviziju plebiscitarne odluke o crnogorskoj nezavisnosti i koji se još otvorenije protive evroatlantskom putu Crne Gore"
76 pregleda 27 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 24.01.2018. 12:34h

Predstavnicima civilnog sektora smeta što predsjednik Demokratske partije sopcijalista (DPS) Milo Đukanović ukazuje na retrogradno djelovanje opozicije, tvrde u toj partiji. Reagujući na tekst “ Kopanjem rovova okuplja glasače “ objavljenom u “Vijestima” 23. januara, iz službe za informisanje DPS-a kazali su da se “direktori i koordinatori pojedinih NVO centara sada se već otvoreno politički pozicioniraju”.

“Ove 'demokrate' i “građanski orijentisani analitičari” nijesu do sada javno saopštili kritički stav u odnosu na političke i parapolitičke subjekte u Crnoj Gori koji ne priznaju ili se zalažu za reviziju plebiscitarne odluke o crnogorskoj nezavisnosti i koji se još otvorenije protive evroatlantskom putu Crne Gore. Kao što se nijesu kritički osvrnuli ni na one političke subjekte u Crnoj Gori koji sa takvima prave razne koalicije na državnom i lokalnom nivou kad god to mogu. Samo im smeta kad na te retrogradne strukture ukazuje predsjednik DPS-a”, navodi se u reagovanju i ističe da nije jasno na kakve podjele NVO ukazuju. “Ako misle na nacionalne podjele, onda ih treba podsjetiti da su Đukanović i DPS jednako uspješni, bolje reći mnogo uspješniji od svih drugih političkih subjekata u svim sredinama, bile one dominantno crnogorske, srpske, bošnjačke ili albanske”, navodi se

Bonus video: