VRŠE UVID

DPS provjerava trećinu biračkih mjesta u Podgorici

Partije imaju pravo na prigovore na izbroni proces opštinskim komisijama, a zatim i Državnoj izbornoj komisiji (DIK), u roku od 72 sata od zatvaranja biračkih mjesta

119461 pregleda 859 reakcija 75 komentar(a)
Sa jednog od biračkih mjesta u Podgorici, Foto: Boris Pejović
Sa jednog od biračkih mjesta u Podgorici, Foto: Boris Pejović

Demokratska partija socijalista (DPS) vrši uvid na 80 od 232 biračka mjesta u Podgorici, kazao je "Vijestima" Veselin Vukčević, predsjednik Opštinske izborne komisije (OIK) glavnog grada.

On je dodao da očekuje da do ponoći DPS završi uvid,nakon čega će uvid u dokumentaciju pojednih biračkih mjesta u Podgorici imati i Socijaldemokratska partija (SDP), Socijaldemokrate (SD) i Demokratski front (DF).

Partije imaju pravo na prigovore na izbroni proces opštinskim komisijama, a zatim i Državnoj izbornoj komisiji (DIK), u roku od 72 sata od zatvaranja biračkih mjesta.

Predsjednik OIK glavnog grada je Veselin Vukčević (DPS), zamjenica predsjednika Dragica Knežević, a sekretar komisije Vladimir Vujović.

Na zvaničnoj stranici OIK Podgorica piše da su članovi i zamjenici: Mišela Manojlović, Svetlana Ulić, Dragan Đukanović, Jovan Jovanović, Nikola Terzić, Milan Doderović, Radosav Jokić i Dragan Marović.

Preporučujemo za Vas