SNP: Osuđujemo vandalizam, DPS da prestane da radi ovo što radi

„Ovoga puta jasno i glasno poručujemo da svu mržnju, koja se kroz kamenovanje i ispisivanje poruka po zidovima vjerskih i političkih objekata ispoljava po crnogorskim gradovima, sije odlazeći režim u očajničkom pokušaju da nešto promijeni“, navodi se u reagovanju SNP-a

4656 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Ivanović, Foto: SNP CG
Dragan Ivanović, Foto: SNP CG

Socijalistička narodna partija (SNP) najoštrije je osudila vandalizme koji se dešavaju u Crnoj Gori.

„Ovoga puta jasno i glasno poručujemo da svu mržnju, koja se kroz kamenovanje i ispisivanje poruka po zidovima vjerskih i političkih objekata ispoljava po crnogorskim gradovima, sije odlazeći režim u očajničkom pokušaju da nešto promijeni“, navodi se u reagovanju SNP-a.

Potpredsjednik SNP-a Dragan Ivanović kazao je da će se promijeniti samo vlast, način vođenja politike i odnos prema građanima.

„Upozoravamo Demokratsku partiju socijalista da prestane da radi ovo što radi“, naveo je Ivanović.

On je poručio DPS-u da prihvati da je izgubio.

„Džaba vam je bilo i preko 50 hiljada fantomskih glasača, nisu vam pomogli ni glasovi iz Rožaja u kasne sate ovoga puta. Dirnuli ste u vjeru, morali ste znati da vam proći neće. Sada i vi pokušavate da vjerom izvršite prevrat, koristeći međuetničku osjetljivost, ali neće vam proći“, rekao je Ivanović.

On je naveo da je pred SNP-om mnogo posla, jer treba „popraviti ono što je ostavljeno napaćenom narodu“.

„Doći ćete na red svi. Ne treba da se plaše nacionalne manjine. Treba da se plašite vi, jer znamo, a i vi dobro znate, što ste radili. Još jednom, manite se ćorava posla“, kazao je Ivanović.

Bonus video: