Budva: Kaluđerović odbio dvije zaostale plate i novac uplatio Crvenom krstu

Kaluđerovića je odlazeći prvi čovjek grada Nikola Divanović suspendovao, a kao obrazloženje naveo nedolično ponašanje jer se Kaluđerović u vrijeme blokade Opštine popeo na krov u znak protivljenja nasilnom preotimanju vlasti uz političku korupciju i kupivinu odbornika

23539 pregleda 35 reakcija 11 komentar(a)
Kaluđerović novac donirao Crvenom krstu, Foto: Vuk Lajović
Kaluđerović novac donirao Crvenom krstu, Foto: Vuk Lajović

Suspendovani načelnik Službe za naplatu komunalija Opštine Budva Ninoslav Kaluđerović odbio je da primi dvije zaostale plate, te novac uplatio Crvenom krstu Budva.

Kaluđerovića je odlazeći prvi čovjek grada Nikola Divanović suspendovao, a kao obrazloženje naveo nedolično ponašanje jer se Kaluđerović u vrijeme blokade Opštine popeo na krov u znak protivljenja nasilnom preotimanju vlasti uz političku korupciju i kupivinu odbornika.

Kaluđerović je prije deset dana donirao novac koji je legao na račun, kao nelegalna transakcija koju je Vlada uoči izbora izvela i radnicima Opštine izmirika dvije odnosno tri zaostale zarade.

“Vlada Mila Đukanovića na čijem je čelu Duško Marković je bez mog znanja i odobrenja uplatila na moj žiro račun neke pare.Nikola Divanović je rekao da su to moje zarađene plate u Opštini Budva. Pošto sam rekao da od njih neću ništa i da za njih ne bih radio da mi je plata kao Verici Maraš, ja sam te pare u vidu paketa donirao Crvenom krstu Opštine Budva. Ovo sam donirao onima koje je ta ista Vlada dovela u stanje socijalne potrebe.Ovo se sve desilo prije ovih izbora i ja ga sada objavljujem da bi ljudi znali da ih se ni prije ni sada ne plašimo. Poslušao sam majku: "Sine od tuđega tuga boli"", poručio je Kaluđerović.

Bonus video: