"Za budućnost Crne Gore": Vešović i ostali službenici DPS-a da ne vrše pritisak na zaposlene

"Sloboda je stigla za sve i više niko nema pravo da vam govori gdje i kako morate da idete i da se ponašate van radnog vremena", piše u saopštenju koalicije "Za budućnost Crne Gore"

24551 pregleda 928 reakcija 25 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DF
Ilustracija, Foto: DF

Koalicija "Za budućnost Crne Gore" poručila je aktuelnom zamjeniku predsjednika Glavnog grada Podgorice i predsjedniku podgoričkog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), Časlavu Vešoviću, da "ne vrši pritisak na službenike opštine da moraju otići na skup nove opozicije na republičkom nivou u nedelju 6.9.2020. godine."

Oni su dodali i da pozivaju "i druge službenike koji rade isto što i Vešović da od toga odustanu, a radnike u opštini Podgorica, kao i u drugim opštinama i institucijama na koje se vrši pritisak, da se jave strankama nove parlamentarne većine, koje će ih zaštititi od ovakve vrste zloupotrebe i pritisaka od strane odlazećeg režima".

"Sloboda je stigla za sve i više niko nema pravo da vam govori gdje i kako morate da idete i da se ponašate van radnog vremena. Mi smo kao nova vlast tu da vas zaštitimo", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: