KAZAO DA ODLAZEĆI REŽIM POKUŠAVA DA DESTABILIZUJE ZEMLJU

Radunović: Građani, ne bojte se bilo kakvih prijetnji otkazima, Mugoša da se odredi prema organizaciji skupa u nedjelju

"Posebno me zanima stručno mišljenje Dr Jevta Erakovića, dr Miranović, dr Begića, dr Lazovića i ostalih TV zvijezda, o organizaciji ovog skupa protiv demokratskih i evropskih vrijednosti na koji se pozivaju desetine hiljada ljudi, u momentu kad su djeci zabranili da idu u školu, a u kafićima zajedno može da sjedi dvoje unutra, a četvoro na terasi"

24829 pregleda 31 reakcija 31 komentar(a)
Radunović, Foto: Savo Prelević
Radunović, Foto: Savo Prelević

Funkcioner Demokratskog fronta (DF), Slaven Radunović kazao je da odlazeći režim pokušava da destabilizuje zemlju pred očima cjelokupne domaće i međunarodne javnosti

"Odlazeći režim, a posebno njegov šef, pokušavaju da destabilizuju zemlju pred očima cjelokupne domaće i međunarodne javnosti, samo nekoliko dana nakon što su u neravnopravnim uslovima, pored raznih zloupotreba koje su konstatovali i strani posmatrači, poraženi od strane slobode željnih građana. Organizacija luzerskih skupova, nakon debakla koji su doživjeli, posebno u Podgorici, Nikšiću, Budvi i u još nekim važnim gradovima, dokaz su karaktera kriminalizovane partije koja je do skoro vodila ovu zemlju i odsustva bilo kakve odgovornosti prema građanima, njihovom pravu na slobodan izbor, ali i zdravstvenoj bezbjednosti", rekao je Radunović.

On je pozvao direktora Instituta za javno zdravlje, Bobana Mugošu da se odredi prema organizaciji skupa zakazanog za šest septembar u Podgorici, kao i prema organizaciji sličnih skupova.

"Zato javno pitam direktora IJZ Dr Bobana Mugošu da se, u uslovima svakodnevnog povećanja broja oboljelih od virusa Korona, odredi prema organizaciji skupa u Podgorici 6. septembra, kao i prema organizaciji sličnih okupljanja. Ukoliko je potrebno, neka se konsultuje sa ostatkom „struke“ iz NKT-a, ako uopšte budu mogli da mu se posvete, s obzirom da panično obilaze zaposlene u institucijama gdje rade, prijeteći im otkazima ako ne dođu na pomenuti skup. Posebno me zanima stručno mišljenje Dr Jevta Erakovića, dr Miranović, dr Begića, dr Lazovića i ostalih TV zvijezda, o organizaciji ovog skupa protiv demokratskih i evropskih vrijednosti na koji se pozivaju desetine hiljada ljudi, u momentu kad su djeci zabranili da idu u školu, a u kafićima zajedno može da sjedi dvoje unutra, a četvoro na terasi. Da čujemo čuveni glas struke... Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i direktor UP Veselin Veljović neka obavijeste javnost da li će 6. septembra narediti blokadu tunela Budoš, Bioča i ostalih prilaza Podgorici, kako bi se spriječilo širenje zaraze, kao što su to učinili prije desetak dana kada je epidemiološka situacija bila mnogo bolja? Na kraju, podjećam sve građane Crne Gore, da je diktatura pala i da ne moraju da se boje bilo kakvih prijetnji otkazima ili drugih vrsta pritisaka. Samo treba da pribilježe ko ih maltretira i da obavijeste o tome novu vlast, koja će se pobrinuti da svi budu adekvatno sankcionisani u najkraćem roku", poručio je Radunović.

Preporučujemo za Vas