Milačić: Samo kriminalci imaju razloga za brigu

"Izgradnja zdravog, stabilnog i prosperitetnog društva je imperativ nove parlamentarne većine", istakao je Milačić

7793 pregleda 12 komentar(a)
Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Nova vlast uložiće sve svoje kapacitete da jednom zauvijek stavimo tačku na ovu atmosferu progona neistomišljenika, iz kojih god redova oni dolazili, poručio je Marko Milačić iz koalicije „Za budućnost Crne Gore“ i predsjednik Prave Crne Gore.

Milačić je sa svojim timom posjetio porodicu jednog od povrijeđenih u noći 30. avgusta, kada je u Nikšiću automobil uletio u grupu ljudi. Zbog događaja je uhapšen vozač automobila, Nikšićanin Vlatko Minić, zbog osnovane sumnje da je počinio teško krivično djelo protiv opšte sigurnosti.

"Izgradnja zdravog, stabilnog i prosperitetnog društva je imperativ nove parlamentarne većine. Niko više nema razloga za brigu, osim kriminalci", poručio je Milačić, kako je saopšteno iz koalicije "Za budućnost Crne Gore".

Milačić je poručio porodici povrijeđenog da će zahtijevati najstrožu moguću kaznu za počinioca ovog krivičnog djela, uz nadu, kako je istakao, da će to biti "poslednji primjer posledica sumanute trodecenijske politike podjela."

Nakon događaja u Nikšiću formiran je i predmet protiv NN lica zbog teških povreda koje su nakon incidenta sa automobilom nanijete Miniću, kojeg je, kako je iz tužilaštva rečeno novinarima, napalo više ljudi.

Bonus video: