Za 21. vijek: Podržao nas je Rambo Amadeus

“Kao i uvijek i kao u svim državama bivše Jugoslavije, na izborima i svuda podržavam građansku opoziciju"
164 pregleda 50 komentar(a)
Rambo Amadeus, Foto: Luka Zeković
Rambo Amadeus, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.05.2018. 09:15h

Crnogorski umjetnik i alternativni muzičar Antonije Pušić,poznat kao Rambo Amadeus, javno je podržao koaliciju partija Alekse Bečića i Dritana Abazovića “Za 21. vijek”, u susret predstojećim lokalnim izborima, saopšteno je iz koalicije "Za 21. vijek".

“Kao i uvijek i kao u svim državama bivše Jugoslavije, na izborima i svuda podržavam građansku opoziciju. Jer je moderna i mirnodopska smjena vlasti na izborima suština demokratskog društva. Civilizovano djeluju, mladi su, i ja dajem svoj glas za njih”, napisao je Amadeus na društvenim mrežama, kako je saopšteno iz koalicije "Za 21. vijek".

Iz koalicije poručuju da je Amadeus i ranije komentarisao društvena i politička dešavanja u Crnoj Gori i regionu, i da su javnosti dobro poznati njegovi stavovi po pitanju nacionalizama.

“Nacionalizam je tema do 300 eura mjesečnih prihoda i njima se servira ta priča. Kad plata pređe 500 eura, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kad pređe hiljadu, onda je top tema zdrava hrana, ljetovanja i zimovanja, a kad se popne na više od tri hiljade, onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi”, ukazao je ranije Amadeus, dodaju iz koalicije.

Demokrate i URA nastupaju u Podgorici i drugim gradovima u koaliciji “Za 21. vijek”, za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 27. maja.

Bonus video: