Izvinjenje "Vijesti" Batrićeviću i čitaocima

Batrićević je rekao: "Potonja je ura Dritane Abazoviću, Luka i Žarko Rakčeviću...", dok je na portalu Vijesti greškom zabilježeno da je rekao "Potonja vi je ura Dritane Abazoviću, Luka i Žarko Rakčeviću..."

50005 pregleda 211 reakcija 74 komentar(a)
Sa skupa u Podgorici, Foto: Savo Prelević
Sa skupa u Podgorici, Foto: Savo Prelević

Prilikom izvještavanja sa skupa u Podgorici 6. septembra, došlo je do nenamjerne greške u citiranju govora Nemanje Batrićevića.

Batrićević je rekao: "Potonja je ura Dritane Abazoviću, Luka i Žarko Rakčeviću...", dok je na portalu Vijesti greškom zabilježeno da je rekao "Potonja vi je ura Dritane Abazoviću, Luka i Žarko Rakčeviću...".

U štampanom izdanju Vijesti je navedeno da je Batrićević rekao da je "potonja ura Dritanu Abazoviću, Luki i Žarku Rakčeviću i Filipu Adžiću".

"Vijesti" se zbog greške izvinjavaju Batrićeviću i čitaocima.

"Vijesti" su čitav skup prenosile uživo i ti snimci su dostupni na portalu i na facebook stranici Vijesti. To je dodatan dokaz da se radi o nenamjernoj grešci, koja je ispravljena čim je na nju ukazano.

To ne mijenja smisao i generalnu poruku Batrićevićevog govora, u kojem je u najmanju ruku neprimjereno prozvao ljude imenom i prezimenom, prijeteci im da ce ostati zapisani kao izdajnici Crne Gore ako u “potonjoj uri” ne naprave vladu sa “patriotskim” strankama po volji Batrićevića.

Bonus video: