Bojović: Saobraćajna infrastruktura Berana daleko od nivoa koji ovaj grad zaslužuje

"Daćemo snažan doprinos da naš grad postane pristojno mjesto za život svih njegovih stanovnika", kazala je Bojović
102 pregleda 11 komentar(a)
Jovana Bojović, Foto: Demos
Jovana Bojović, Foto: Demos
Ažurirano: 22.01.2018. 15:48h

Jovana Bojović iz koalicije "SDP – DEMOS – dr Radovan Asanović" kazala je da je saobraćajna infrastruktura Berana daleko od nivoa koji ovaj grad zaslužuje.

"Semafori koji ne rade, neasfaltirane i razlokane ulice ogledalo su sumorne sumorne slike nekada moćnog industrijskog centra, a danas zapuštenog i zaboravljenog grada, sa najvećom stopom nezaposlenosti u zemlji", navodi se u saopštenju

U saopštenju se navodi da je "ovakvo stanje epilog dugogodišnjeg naopakog upravljanja od strane DPS-a."

"Koliko su vodili računa o interesima grada slikovito govori i podatak da su svojim funkcionerima dijelili socijalnu pomoć, dok obični građani žive na rubu egzistencije. Zato će koalicija DEMOS-SDP dr Radovan Asanović, kao jedan od stubova buduće vlasti u Beranama posebnu pažnju posvetiti ovom problemu, koji svakodnevno tišti naše građane, a koji smo posebno prepoznali i u našem izbornom programu. Daćemo snažan doprinos da naš grad postane pristojno mjesto za život svih njegovih stanovnika, grad u kome će mladi vidjeti perspektivu za budućnost, a ne samo mjesto iz koga će odlaziti da se nikada ne vrate", kazala je Bojović.

Bonus video: