Cetinje: Potpisivanje sporazuma DPS-SD moguće i ove sedmice

Sjednica predsjedništva Demokratske partije socijalista zakazana je za srijedu, a tada bi mogla biti donijeta odluka o potpisivanju koalicionog sporazuma između te partije i SD
50 pregleda 5 komentar(a)
Cetinje parlament, Foto: Cetinjski list
Cetinje parlament, Foto: Cetinjski list
Ažurirano: 22.01.2018. 15:00h

Predstavnici cetinjskih Socijaldemokrata danas su predali zahtjev predsjedavajućem Skupštine Prijestonice da nastavak konstitutivne sjednice tog tijela bude održan u petak, prenosi Radio Cetinje.

U nastavku sjednice, prema ranije utvrđenom dnevnom redu, odbornici bi trebalo da izaberu novog predsjednika gradskog parlamenta.

Sjednica predsjedništva Demokratske partije socijalista zakazana je za srijedu, a tada bi mogla biti donijeta odluka o potpisivanju koalicionog sporazuma između te partije i SD, prenosi Radio Cetinje.

"Mi smo usmeno postigli dogovor, i to na osnovu platforme koja je predata DPS-u, pa je realno očekivati da sporazum potpišemo u četvrtak", saopšteno je nezvanično iz SD.

Podsjetimo, konstitutivna sjednica Skupštine Prijestonice Cetinje počela je krajem decembra, a na njoj su potvrđeni mandati odbornicima koji će tokom naredne četiri godine predstavljati građane.

Bonus video: