Osuđivan za šverc droge: Sa Đukanovićem u kampanji u Ulcinju

Demirović je tokom skupa ulcinjskog odbora DPS stajao iza partijskog lidera, a tu su bili prisutni i drugi istaknuti funkiconeri ulcinjskog odbora vladajuće stranke
223 pregleda 0 komentar(a)
DPS Ulcinj, Ruždija Demirović, Foto: Screenshot (YouTube)
DPS Ulcinj, Ruždija Demirović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 22.01.2018. 12:50h

Ulcinjanin Ruždija Demirović, koji je osuđivan za šverc droge, aktivno učestvuje u predizbornim aktivnostima Demokratske partije socijalista u Ulcinju, piše "Dan".

Kako "Dan" navodi, Demirović je tokom nedavne posjete predsjednika DPS Mila Đukanovića Ulcinju, u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore, bio u Đukanovićevoj neposrednoj blizini.

Demirović je tokom skupa ulcinjskog odbora DPS stajao iza partijskog lidera, a tu su bili prisutni i drugi istaknuti funkiconeri ulcinjskog odbora vladajuće stranke.

Demirović, inače bivši policajac, je uhapšen u maju 2008. godine, kada je barska i ulcinjska policija zaplijenila kilogram heroina i njemu je na teret stavljeno neovlašćeno držanje i puštanje u promet opojnih droga.

U akciji transporta heroina, u kojoj je učestvovao i Egzon Čaprić, kako su tada saopštili iz policije, njih dvojica su izbacili drogu iz vozila i ona je nađena nedaleko od mjesta zasjede u dva paketića od po 500 grama. Demirović je tada uhapšen, a nađen je i napušteni "mercedes" ulcinjskih tablica.

Policija je tad tvrdila da su njih dvojica dio međunarodnog kriminalnog lanca koji se duži period bavi prijumčarenjem droge.

Demirović je kasnije osuđen za neovlašćeno držanje i puštanje u promet opojnih droga i kaznu zatvora izdržao je u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, a sada je poznat kao DPS aktivista u Ulcinj.

Bonus video: