DPS zadovoljan rezultatima u Kotoru

“DPS je najjača partija na lokalnim nivou u našoj opštini i na nivou cijele Crne Gore. Rast podrške građana Kotora, potvrda je da su rezultati rada naše partije prepoznati”, navodi se u saopštenju

10118 pregleda 39 reakcija 39 komentar(a)
Tatjana Stanovčić, Foto: Dps Cg
Tatjana Stanovčić, Foto: Dps Cg

Iako je Demokratska partija socijalista izgubila lokalne izbore u Kotoru, odbor te partije procijenio je da su građani prepoznali rezultate njihovog rada. Na sjednici kotorskog DPS-a u četvrtak uveče, kako je saopšteno, ocijenjeno je da su “u ovom izbornom ciklusu zabilježili tendenciju rasta, osvojili 11 odsto više glasova na lokalnim, a osam na parlamentarnim izborima, u odnosu na prethodni izborni ciklus”.

“DPS je najjača partija na lokalnim nivou u našoj opštini i na nivou cijele Crne Gore. Rast podrške građana Kotora, potvrda je da su rezultati rada naše partije prepoznati”, navodi se u saopštenju.

Tvrde da će kroz rad odbornika nastaviti da se zalažu za okončanje značajnih započetih projekata, kao i da su svi prisutni iskazali “jednoglasnu podršku rukovodstvu partije, prvenstveno predsjedniku Đukanoviću u daljoj afirmaciji i odbrani važnih dostignuća savremene Crne Gore”.

DPS analizira rad opštinskih odbora nakon izbora 30. avgusta.

Bonus video: