DPS HN: Demagozi nemaju problem sa DPS-om, nego sa činjenicama, zapomažu kao seka-perse

"Od kada su se u novim odijelima i sa kravatom vratili na vlast obećavajući depolitizaciju funkcija na koje su doveli svoje kumove, rođake i prijatelje, Demagozi i njihova familijarna družina ne rade ništa"
85 pregleda 12 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 21.01.2018. 20:20h

U objavi u kojoj više prostora zauzima logo Demagoga, nego tekst reagovanja, Demagozi pokušavaju da podmetnu tezu kako je, navodno, DPS predvodio organizovanu prevaru građana i Opštine Herceg Novi, i kako se svrstao na stranu firme koja nastoji da naplati posao koji nije završila, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Herceg Novi.

Oni su reagovali na ranije saopštenje OO Demokratske Crne Gore Herceg Novi u kome se navodi da je "DPS predvodnik organizovane prevare na teret građana i Opštine HN."

"Davno je rečeno da čovjeka ne sramoti osuda, već njen uzrok. Zato Demagozi nemaju problem sa DPS-om, nego sa činjenicama. Demagozi imaju problem sa uzrocima koji su ih doveli do stanja u kojem, uz kumovsku podršku onih prema kojima njihov podgorički šef osjeća "tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem", zapomažu kao neke seka-perse. A činjenice su jednostavne i neumoljive. Od kada su se u novim odijelima i sa kravatom vratili na vlast obećavajući depolitizaciju funkcija na koje su doveli svoje kumove, rođake i prijatelje, Demagozi i njihova familijarna družina ne rade ništa! Zato što nisu radili ništa, firma koja je uradila nešto pokušala je da naplati dio potraživanja", navodi se u saopštenju DPS Herceg Novi.

U saopštenju se dodaje da "niko nije branio Demagozima da urade makar nešto, riješe problem i projekat dovedu do kraja".

"Samo, trebalo je znati šta. Gdje je to silno znanje kojim su Demagozi i njihova familijarno uvezana družina obasipali javnost. Umjesto da časno i pošteno napadnu, poput papagajčića ponavljaju jedno te isto. Dosadni ste! Ne radeći ništa, Demagozi su uživali u benefitima manjih računa za struju vjerujući da je najbolje za njih da cio mandat prođe u neplaćanju obaveza. DPS insistira da Demagozi dostave nadležnim inistitucijama sve dokaze koje imaju i procesuiraju sva lica koja su oštetili građane Herceg Novog ili Opštinu. Nije valjda da ćete propustiti ovakvu priliku? Eto vam šansa da građane Herceg Novog uvjerite u vaše riječi. U suprotnom vaše poslednje podmetanje, kao i svako drugo, građani će pamtiti kao sitni pokušaj obmane Demagoga nesposobnih da urade bilo što", zaključuje se u saopštenju DPS HN.

Bonus video: