Kandidat za poslanika liste “Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović”

Martinović: Da li je Krivokapić, kao, kako on kaže “Crnogorac”, možda održao neki promotivni skup na Cetinju?

"Kada Krivokapić napada državnu himnu, on prikazuje svoje pravo ideološko lice, ali i pokazuje da je Sporazum koji je potpisao, prihvatio samo zato što je zbog međunarodne zajednice morao, a ne zato što se iskreno zalaže za principe na koje je stavio potpis"

20122 pregleda 69 reakcija 69 komentar(a)
Martinović, Foto: DPS
Martinović, Foto: DPS

Kandidat za poslanika liste “Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović”, Momčilo Martinović rekao je da kada Zdravko Krivokapić, sebe predstavlja Crnogorcem i kaže u intervjuu da su mu zasmetale srpske i ruske zastave na proslavi izbornih rezultata, "on kao da zaboravlja da je svoju kampanju započeo upravo ispod inostrane i to srpske zastave." 

"Uostalom, da li je Krivokapić, kao, kako on kaže “Crnogorac”, možda održao neki promotivni skup na Cetinju? Ili je u širokom krugu zaobilazio crnogorsku prijestonicu", saopštio je Martinović.

On je reagovao na intervju, koji je nosilac liste koalicije "Za budućnost Crne Gore", Zdravko Krivokapić dao za FACE TV.

"Kada Krivokapić napada državnu himnu, on prikazuje svoje pravo ideološko lice, ali i pokazuje da je Sporazum koji je potpisao, prihvatio samo zato što je zbog međunarodne zajednice morao, a ne zato što se iskreno zalaže za principe na koje je stavio potpis. Kada Krivokapićev savjetnik kaže da budući premijer ne treba da se rukuje sa kosovskim zvaničnicima, ili kada ruskom Sputniku nosilac liste “Za budućnost Crne Gore” kaže da bi ukinuo sankcije Rusiji, on kao da zaboravlja da je deklarativno ali i potpisom potvrdio da će poštovati tekovine spoljne politike DPS, odnosno odgovorno sprovoditi sve međunarodno priznate obaveze. Kada, izmisli da DPS traži preletača iz opozicionih redova i u tu svrhu nudi “desetine miliona eura”, onda je svima jasno zašto su Medojević, Mandić, Milačić, izabrali da im Krivokapić bude šef pokreta i prvi na listi: zato što se očigledno od njih uopšte ne razlikuje", zaključio je Martinović.