Magovčević: Nijesam slao poruke Klikovac, iznosio sam zvanične podatke

"Što se tiče navoda sudije Klikovca da sam iznosio netačne podatke vezano za dokumentaciju njegove supruge, mogu reći da sam se ja samo koristio zvaničnim podacima Agencije za razvoj i vrednovanje visokog obrazovanja BiH, gdje jasno piše da taj fakultet nije u Registru akreditovanih fakulteta. Takođe sam koristio i podatke sa oglasne table škole", kazao je Magovčević

14044 pregleda 15 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay.com
Ilustracija, Foto: Pixabay.com

Nastavnik razredne nastave u Osnovnoj školi "Branko Božović“ u Podgorici Mitar Magovčević demantovao je tvrdnje sudije Upravnog suda Srđana Klikovca u kojima navodi da je Magovčević u vajber grupi slao poruke njegovoj supruzi, direktorici škole, Gordani Klikovac, pominjući posljednju igru lepitra i da je iznosio netačne podatke u vezi zakonitosti diplome Klikovac.

Reagovanje Magovčevića prenosimo integralno.

"Prošle večeri obratio se sudija Klikovac, inače muž Gordane Klikovac,tvrdeći da sam ja na viber grupi poslao poruke njegovoj supruzi u grupi, pominjući poslednju igru leptira i slično. Nijesam slao njegovoj supruzi, ni lično ni privatno i sa njom nijesam u bilo kakvoj vajber grupi osim u onoj koju je ona formirala za školu na predlog Ministarstva prosvjete. Na toj vajber grupi se nalazi 55 nastavnika i takvih komentara nije bilo, nego samo tema striktno vezanih za nastavu i školu, što svi nastavnici mogu potvrditi. Što se tiče navoda sudije Klikovca da sam iznosio netačne podatke vezano za dokumentaciju njegove supruge, mogu reći da sam se ja samo koristio zvaničnim podacima Agencije za razvoj i vrednovanje visokog obrazovanja BiH, gdje jasno piše da taj fakultet nije u Registru akreditovanih fakulteta. Takođe sam koristio i podatke sa oglasne table škole koji su pokazivali moju radnu ugroženost. Nijesu istinite tvrdnje Klikovca da sam u njegovom bahatom nastupu i pozivu koristio riječ "mrš", već sam na njegovo "Znaš ti ko sam ja"', rekao "Ne zanima me" i prekinuo vezu. Ta riječ nije moj vokabular i da koristim takve riječi nastavio bih zajednički dialog kakav je sudija Klikovac želio, a ja sam ga prekidom veze za to zadovoljstvo uskratio. Druge navode ne bih komentarisao o junaštvu, nekim novim izlivima prijetnji koje se mogu prepoznati u tekstu.. Ovom objavom sudija Klikovac pokušava naći alibi za ono što je učinio, dajući sebi za pravo da dijeli pravdu po svom nahođenju i osuđuje stranke koje su stale u moju zaštitu. Po ovom pitanju neću se više na ovaj način obraćati i odgovarati na bilo kakve njegove navode", navodi se u reagovanju Magovčevića.

Bonus video: