Cungu indirektno kritikuje DPS: Ulcinj je ekonomski zapostavljen

Forca je sa DPS-om, Demokratskom partijom i demokratskom unijom Albanaca činila vlast u Ulcinju. Forca nastupa samostalno na izborima u Ulcinju 4. februara
0 komentar(a)
Nazif Cungu, Foto: Savo Prelević
Nazif Cungu, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.01.2018. 18:44h

Predsjednik Force Nazif Cungu kazao je da je politička diskriminacija i ekonomska zapostavljanost uticala na razvoj Ulcinja, kazao je predsjednik Force Nazif Cungu. Aktuelni gradonačelnik Ulcinja najavio je privlačenje stranih investicija u tu opštinu.

“Ekonomsko zapostavljanje i politička diskriminacija Ulcinja kao i loše upravljanje gradom, prouzrokovali su visoku ekonomsku nerazvijenost”, kazao Cungu “Vijestima”.

Indirektno kritikujući Demokratsku partiju socijalista (DPS), sa kojom je partner na državnom i lokalnom nivou, Cungu je rekao da treba obezbijediti ulaganja u Ulcinj.

“Privlačenjem investicija i poboljšanjem poslovnog okruženja otvorićemo nova radna mjesta. Obezbijedićemo fondove za modernizaciju infrastrukture i konsolidaciju opštinskog budžeta.Uložićemo neophodne napore prema Vladi Crne Gore u cilju obezbjeđivanja stranih donacija”, najavio je Cungu.

Forca je sa DPS-om, Demokratskom partijom i demokratskom unijom Albanaca činila vlast u Ulcinju. Forca nastupa samostalno na izborima u Ulcinju 4. februara.

Bonus video: