Budva: DPS i partneri bojkotuju zasijedanja

Prisutni odbornici jednoglanso su imenovali članove skupštinskog odbora u sastavu Mladen Mikijelj, Mirjana Gregović i Marko Marković

16539 pregleda 456 reakcija 14 komentar(a)
Sa zasijedanja, Foto: Vuk Lajović
Sa zasijedanja, Foto: Vuk Lajović

Budvanski parlament danas je zasijedao nepunih deset minuta, usvojivši rješenje o imenovanju skupštinskog odbora za izbor i imenovanje.

To je bila ujedno i jedina odluka na dnevnom redu skupštinskog zasijedanja koje je po hitnom postupku zakazao predsjednik Skupštine opštine Krsto Radović.

U sali se pojavio 21 odbornik: 14 iz koalcije "Za budućnost Budve - Marko Bato Carević “, šest Demokrata i odbornik URA Blažo Rađenović, koji je tokom glasanja bio uzdržan.

Zasijedanje je bojkotovalo 11 odbornika koalicije DPS, SD, LP i Crnogorska, a nije se pojavio ni odbornik SDP Petar Odžić.

Prisutni odbornici jednoglanso su imenovali članove skupštinskog odbora u sastavu Mladen Mikijelj, Mirjana Gregović i Marko Marković.

Radović je za četvrtak zakazao novo skupštinsko zasijedanje, po hitnom postupku, na čijem dnevnom redu je izabor predsejdnika Opštine. Kandidat je Marko Bato Carević.

Bonus video: