URA: Ulcinju treba moderna gradska pijaca, smanjiti gužve u saobraćaju

Iz ove partije kažu da su napravili obiman i sveobuhvatan program komunalnog uređenja grada koji podrazumijeva bolju saobraćajnu strategiju u gradu, samim tim i premještanje glavne gradske pijace
76 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.01.2018. 17:52h

Kandidati za odbornike pokreta URA u Ulcinju, na čelu sa predsjenikom te stranke Dritanom Abazovićem obišli su danas glavnu gradsku pijacu i razgovarili sa građanima i prodavcima.

“Uvjerili smo se da prodavci rade u zaista teškim uslovima, kao i da se u glavnu gradsku pijacu malo ulagalo u prethodnom periodu. Postoje ozbiljni problemi i sa parkingom za kupce, ali generalno i oko transporta robe”, saopštila je kandidatkinja za odbornicu Hava Kroma.

Iz ove partije kažu da su napravili obiman i sveobuhvatan program komunalnog uređenja grada koji podrazumijeva bolju saobraćajnu strategiju u gradu, samim tim i premještanje glavne gradske pijace.

“Nakon što počne implementacija našeg programa, dakle kad postanemo dio lokalne vlasti, izgradićemo novu modernu tržnicu, po svim standardima. Nije logično, a ni pošteno, da zakupci tezgi plaćaju velike namete, a da zauzvrat imaju loše uslove koji direktno utiču na posjećenost ali i poslovni uspjeh. Na taj način će se riješiti i velika saobraćajna gužva u centru grada, koja je posebno problematična tokom ljetnjeg perioda”, naglasila je Kroma.

Iz pokreta URA u Ulcinju ocjenjuju da su jako zadovoljni kako do sada protiče njihova kampanja. Ističu da je reakcijija građana izvanredna, kao i da svi građani Ulcinja očekuju da konačno zažive noviteti u političkom životu najjužnijeg crnogorskog grada.

Galerija

Bonus video: