Prevrtanje kontejnera dio izborne kampanje u Beranama?

Neko želi da "prikaže da Komunalno ne radi kako treba"
77 pregleda 4 komentar(a)
kontejneri Berane, Foto: Tufik Softić
kontejneri Berane, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 19.01.2018. 17:32h

Iz beranskog Komunalnog preduzeća zatražili su da Komunalna policija pojača kontrole oko mjesta gdje se nalaze kontejneri, jer je, kako tvrde, uočeno sve učestalije namjerno prevrtanje i izbacivanje otpada po ulicama.

Direktor Komunalnog Savo Vučetić kaže da vjeruje da to što se radi u posljednje vrijeme ima veze sa političkom kampanjom, odnosno da neko želi da prikaže da grad nije čist.

“Kako drugačije objasniti da se to nije dešavalo unazad mjesec-dva, već sada u kampanji, i da se poslije toga objavljuju fotografije na raznim portalima“.

Vučetić je ocijenio da je to krajnje drzak i necivilizovan čin koji nikome ne može služiti na čast.

“Neko želi da omalovaži naš posao, odnosno da prikaže da Komunalno ne radi kako treba i da je grad prljav. Odgovorno tvdim da grad nikada nije bio čistiji”.

Vučetić kaže da vjeruje da će uz pomoć Komunalne policije stati na kraj toj pojavi.

On je pozvao građane da prijave sve što primijete, mada se, kako kaže, kontejneri prevrću obično u kasnim satima.

“Očigledno je da oni koji to rade ne misle dobro ovom gradu. Naši radnici nijesu zaslužili da im neko to priređuje i da moraju po tri puta da rade isti posao. Ali, naći ćemo načina da tome stanemo na kraj. Najvažnije je da građani to prepoznaju i da vide da je taj vandalizam usmjeren protiv svih, jer prevrnuti kontejneri svima smrde“.

Vučetić ističe da će komunalci pojačati posao da grad i dalje bude čist:

“Imamo privremeno odlagalište otpada u Rujištima i danonoćno radimo na redovnom odvoženju otpada na dobrobit svih građana“.

Bonus video: