Borenović čestitao Bečiću: Siguran sam da ćeš najviše zakonodavno tijelo voditi časno i ispravno

Borenović je dodao da je uvjeren da će formiranje nove Vlade proteći u najboljem redu i da je budućnost Crne Gore u dobrim rukama

20174 pregleda 67 reakcija 3 komentar(a)
Bečić i Borenović, Foto: Demokrate
Bečić i Borenović, Foto: Demokrate

Povodom izbora na funkciju predsjednika Skupštine Crne Gore, čestitku Aleksi Bečiću uputio je Branislav Borenović, predsjednik Partije demokratskog progresa iz Banja Luke, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

"Poštovani Aleksa, dragi prijatelju, upućujem ti najiskrenije čestitke povodom izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore. Siguran sam da ćeš najviše zakonodavno tijelo voditi časno i ispravno, a da će Crna Gora krenuti putem napretka, jednakosti, pravde i slobode za sve građane. Izuzetno sam srećan što sam i danas, a i u proteklom periodu imao više povoda za čestitke tebi, Demokratama i vašim koalicionim partnerima", navodi se u saopštenju.

Borenović je dodao da je uvjeren da će formiranje nove Vlade proteći u najboljem redu i da je budućnost Crne Gore u dobrim rukama.

"U srcima nas iz Republike Srpske Crna Gora je uvijek bila i ostala bliska bratska zemlja i vjerujem da će ta povezanost godinama rasti. Dugogodišnja saradnja PDP-a i Demokrata – Demokratske Crne Gore je kao i do sada neupitna i na najvišem nivou, što ćemo, vjerujem, uskoro i potvrditi susretom i prijateljskim razgovorom. Još jednom, najiskrenije čestitam na izboru na tako odgovornu poziciju koju ćeš, siguran sam, odgovorno i obavljati", zaključeno je u čestitci.

Bonus video: