PREDSJEDNIK SDS

Šarović čestitao Bečiću i Krivokapiću

"Za sve nas u regionu, koji dijelimo iste vrijednosti slobode i prosperiteta svakog čovjeka, vaše pobjede su snažan putokaz i dokaz da istina uvijek pobjeđuje i da se za nju vrijedi boriti, čak i u nemogućim uslovima", piše u čestitci Krivokapiću

8868 pregleda 589 reakcija 3 komentar(a)
Šarović, Foto: SDS
Šarović, Foto: SDS

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) i šef kluba poslanika SDS i PDP u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine (BiH) Mirko Šarović uputio je čestitku povodom formiranja nove Skupštine Crne Gore, a lideru koalicije "Mir je naša nacija" i predsjedniku Demokratske Crne Gore Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore, saopšteno je iz SDS.

"Srdačno Vam čestitam izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore uz želju da i dalje istrajete na putu napretka i demokratskih promjena u svojoj zemlji. Vijesti o formiranju nove Skupštine Crne Gore još je jedna snažna potvrda da se zajedništvom, iskrenom voljom i trudom mogu napraviti ogromni i donedavno nezamislivi pomaci, u borbi za pravdu i bolji život svih građana", ističe se između ostalog u čestitci.

U saopštenju SDS se dodaje da je posebna čestitka upućena mandataru Zdravku Krivokapiću uz uvjerenje da će njegovim izborom Crna Gora dobiti novu i kvalitetnu vladu.

"Za sve nas u regionu, koji dijelimo iste vrijednosti slobode i prosperiteta svakog čovjeka, vaše pobjede su snažan putokaz i dokaz da istina uvijek pobjeđuje i da se za nju vrijedi boriti, čak i u nemogućim uslovima", piše u čestitci Krivokapiću.

"Iskreno Vam želim da se nova Vlada formira što prije, kako bi se u potpunosti sprovela volja naroda i kako bi ste što prije počeli ostvarivati Vaše vizije bolje Crne Gore", kazao je Šarović.