"dan kada je započela da postoji parlamentarna demokratija"

Jonica čestitala Bečiću

"Vašim izborom na ovu značajnu funkciju započinju procesi koji će biti neizostavni dio istorije demokratizacije Crne Gore"

4049 pregleda 78 reakcija 10 komentar(a)
Foto: Socijalisti
Foto: Socijalisti

Predsjednica Socijalista Snežana Jonica čestitala je Aleksi Bečiću izbor na funkciju predsjednika Skupštine Crne Gore.

"U ime Socijalista Crne Gore i u svoje lično ime čestitam Vam izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore. Vašim izborom na ovu značajnu funkciju započinju procesi koji će biti neizostavni dio istorije demokratizacije Crne Gore. Juče je otvorena nova stranica demokratskih procesa u Crnoj Gori, a uvjerena sam upravo zbog činjenice da ste baš Vi izabrani na tu funkciju da će jučerašnji dan biti označen i kao dan kada je istinski započela da postoji parlamentarna demokratija u Crnoj Gori", navela je Jonica u čestitki.

Dodala je da je sigurna da će Bečić uraditi sve da unaprijedi nivo političke kulture i kvalitet političkog dijaloga u najvišem zakonodavnom domu.

"i obezbjediti da Skupština Crne Gore bude mjesto u kojem se istinski donose, a ne samo izglasavaju zakoni, upućujem vam iskrene čestitke i želim mnogo uspjeha u savladavanju značajnih izazova koji su pred Vama", zaključuje se u čestitki.

Preporučujemo za Vas