DPS Budva: Carević nezakoniti predsjednik Opštine

Iz DPS-a su saopštili da su nezakonita razrješenja samo kap u moru Carevićevog nezakonitog djelovanja

23072 pregleda 51 reakcija 50 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Marko Bato Carević je nezakoniti predsjednik Opštine Budva, koji je na tu funkciju izabran suprotno Zakonu o lokalnoj samoupravi, saopšteno je iz budvanskog odbora DPS-a.

"I kada neko takav izjavi da neće biti političkog revanšizma, svi znamo da ne govori istinu. Ali kada je izjavio da je izvršio demonizaciju opštine, mislili smo da je po običaju "lupio pa ostao živ"", navode u ovom političkom subjektu.

Kako dodaju, "nakon serije protivzakonitih rješenja o poništenju imenovanja za politički nepodobne koja je potpisao, svima je jasno da je krenuo u obračun sa svima koji se ne krste spram njegovih kamiona i miliona. Da je kao neznaven, pored sebe imao iole znavenog pravnika, znao bi koliko grubo i bahato krši zakon, od njegovog nezakonitog postavljanja do pravnih zakuski u stilu "tamo daleko"."

Oni su saopštili da su ova nezakonita razrješenja samo kap u moru njegovog nezakonitog djelovanja.

"Gledajući popis Carevićevih nepočinstava sigurno da par nezakonitih razrješenja predstavljaju tek kap u moru njegovog nezakonitog djelovanja. Jasno je da se radi o osvetoljubivom čovjeku, punom bijesa, srdžbe, i opijenim trenutnim prividom moći. Već poodavno jasno je da bogougodni podizvođač moli boga jedino da ga ne uhvate u njegovim poslovnim malverzacijama", kaže se u saopštenju.

Oni su kako kažu, zaključiili "da je demonizacija u potpunosti uspjela i da je podizvođač pokazao svoje pravo lice, na koje smo sve vrijeme ukazivali".

Bonus video: