URA: Maraš navikla da je niko ne kontroliše dok ogrnuta zastavom krade novac građana

Iz GP URA navode da su "iz tog aktuelnog upravljačkog kriminalnog broda 'Plantaža' neki već počeli da napuštaju palubu", dok su drugi, "da bi zamaskirali sopstvena nedjela" ovih dana u medijima počeli da prijete tužbama

11872 pregleda 978 reakcija 16 komentar(a)
Verica Maraš na "Patriotskom skupu" u Podgorici, Foto: Čitalac Vijesti
Verica Maraš na "Patriotskom skupu" u Podgorici, Foto: Čitalac Vijesti

Aktuelno partijsko rukovodstvo „Plantaža“, osim što sve ove godine "sve dublje i dublje srlja u kriminal i korupciju", za šta "svakim danom izlaze na vidjelo novi dokazi" ne libi se da pompeznim najavama u medijima o takozvanim tužbama protiv članice Građanskog pokreta URA Valerije Saveljić prikrije "očigledni sopstveni kriminal", saopštili su danas iz te partije.

Iz GP URA navode da su "iz tog aktuelnog upravljačkog kriminalnog broda 'Plantaža' neki već počeli da napuštaju palubu", dok su drugi, "da bi zamaskirali sopstvena nedjela" ovih dana u medijima počeli da prijete tužbama.

„I to tužbama koji i kod pravnih laika izazivaju podsmijeh. Jer, htjelo bi aktuelno rukovodstvo „Plantaža“ da kako može sakrije od crnogorske javnosti svoje prljave poslove i da o tome niko ne priča. Na svu sreću postoji čitav niz kontrolnih mehanizama koji svjedoče o kriminalu u toj državnoj kompaniji a čemu je nemjerljivu ulogu dala i naša članica Valerija Saveljić“, saopšteno je iz URE.

Povezani članci

29. Septembar 2020.

"Plantaže" podnijele tužbu protiv Valerije Saveljić

Iz te partije navode da "profilima likova poput aktuelne izvršne direktorice DPS-ove Verice Maraš ne smeta bilo koja moralna skrupula u izvođenju nezakonitih radnji" u šta se, dodaju oni, cjelokupna crnogorska javnost u nekoliko navrata mogla i slikovito uvjeriti.

„Možda je Maraš sa svojom svitom iz DPS-a navikla na metod rada u kojem je niko ne bi kontrolisao dok ona prekrivena crnogorskom zastavom otima novac svih građana Crne Gore ali se mora navići na neko drugo vrijeme. Ono vrijeme koje će označiti funkcionisanje pravne države u kojoj će zakoni biti jednaki za sve. U ono vrijeme kada će ljudi koji su na funkciji koju ona još malo obnaša polagati račune građanima o načinu vođenja državne kompanije. I u ono vrijeme kada će „Plantaže“ opet zasijati punim sjajem sa domaćinskim i moralnim načinom upravljanja“, zaključuju oni u saopštenju.

Bonus video: