"navodi snp-a neprovjereni"

Miljanić: Radili smo po zakonu, ne plašimo se revizije

Kako dodaje, "upravo je pod vašim rukovodstvom Komunalno došlo u katastrofalnu situaciju, gotovo bezizlaznu"

7294 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Kada SNP Budva objavi da je došao do senzacionalnog otkrića, prvo na šta čovjek pomisli jeste da su otkrili da je zemlja okrugla, saopštila Maja Miljanić, članice Opštinskog odbora DPS Budva, reagujući na saopštenje SNP-a u kome tvrde da DPS nastavlja sa partijskim zapošljavanjima u Budvi.

"Neprovjereno, netačno, nekorektno iznjeli su nalaz njihovih Eliot Neseva, o tobožnjim zloupotrebama u Komunalnom preduzeću", saopštila je ona.

" Zbog svega izrečenog imam dužnost prema građanima da taksativno navedem nepobitne činjenice:

- Što se tiče umanjenja cijena sprovedeno je skupštinskom procedurom, čudi tolika neinformisanost jer je predsjednik vašeg odbora obavljao odborničku funkciju u tom periodu.

- Što se tiče telefona nije istina da su koštali po 1100 eura, a dobili su ih oni radnici koju do sada nijesu imali priliku zbog vaših miljenika koji su na svakih pola godine do godinu dobijali nove telefone. Samo u posljednje 2 godine vašim miljenicima podijeljeni su telefoni u iznosu od 12.198 eur.

- Vi ste direktno upravljali Komunalnim preduzećem kada je novo auto zamijenjeno još novijim u iznosu od 30.000 eur ( kupljeno još bespotrebnih vozila kao i kamiona ).

- Vi ste upravljali preduzećem u prethodnom mandatu i od radnika komunalnog uzeli i dali u vidu sponzorstava preko 50.000 eur.

- Vi ste upravljali preduzećem bez mandata za čije je vrijeme zaposleno preko 50 radnika mahom bez oglasa (partijsko, rođačko, supružničko zapošljavanje) i doveli firmu u vrlo tešku finansijsku poziciju", navodi ona.

Kako dodaje, "upravo je pod vašim rukovodstvom Komunalno došlo u katastrofalnu situaciju, gotovo bezizlaznu"

Porčila je da se ne plaše bilo kakve revizije, "jer je sve rađeno u skladu sa zakonom i za dobro građana Budve i radnika Komulnalnog preduzeća. Sigurno da ukoliko se pod lupu stave sva rješenja i nenamjenska potrošnja da će glava zaboljeti mnoge iz vaše partije".

Preporučujemo za Vas