"Svakom iskrenom navijaču je puno srce"

Arsović: Saradnja Glavnog grada i FK Budućnost već daje dobre rezultate, gradimo klub na zdravim temeljima

"Oni pesimisti iz opozicionih klupa od prije godinu danas ćute. Niđe čestitke. Niđe izjave da su i oni ponosni na igru podgoričke đece, na trud, na pobjedu nad Astanom", kazao je Arsović

4220 pregleda 6 komentar(a)
Arsović, Foto: DPS
Arsović, Foto: DPS

Saradnja uprave Glavnog grada i FK Budućnost predstavlja primjer dobre saradnje ljudi koji vole grad i klub, koji već daje sportske rezultate. Glavni grad konstantno radi na poboljšanju uslova za mlade ljude koji se bave sportom i za profesionalne sportiste, kazao je Vladan Arsović, odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Glavnog grada.

"S tim u vezi završena je rekonstrukcija Stadiona malih sportova, svakodnevno se radi na rekonstrukciji na desetine gradskih terena i poligona. Ovih dana je završen i konkurs za idejno rješenje istočne tribine Gradskog stadiona u Podgorici, projekta od kapitalnog značaja za Glavni grad i za državu Crnu Goru. Samo godinu dana od kad je potpisan ugovor između Glavnog grada i kompanije „Savana“, dočekali smo stabilan klub, koji svoju politiku bazira na ulaganju u mlađe kategorije i forsiranju igrača koji iskreno vole ovaj klub i koji ga na sjajan način predstavljaju", rekao je Arsović.

On navodi da je tada rečeno da počinju da grade klub na zdravim temeljima i da "nas čeka neka ljepša Budućnost".

"Oni pesimisti iz opozicionih klupa od prije godinu danas ćute. Niđe čestitke. Niđe izjave da su i oni ponosni na igru podgoričke đece, na trud, na pobjedu nad Astanom. Ili, pak u sastavu Budućnosti nema reprezentativaca Makedonije, pa nijesu znali kome čestitku da upute. Svakom iskrenom navijaču je puno srce kad vidi podgoričku đecu kako daju svoj maksimum i nakon osvojene titule u Crnoj Gori šalju u Evropi znak da postoji kod nas jedan plavo bijeli grad, koji umije da igra fudbal, koji ima sjajne navijače, koji ima istoriju, sa klubom koji ima stručnu upravu. Sve to kroz saradnju i čvrstu podršku uprave Glavnog grada. Kao navijaču, kao osobi koja živi sa tom ekipom, tim klubom, izrazito sam ponosan na te činjenice", zaključio je Arsović.

Preporučujemo za Vas