Kapiten FK Berane Stefan Kastratović pristupio GP URA

"Sport zahtijeva dosta truda, rada, odricanja. Bavljenje sportom mi je donijelo veliko samopouzdanje i naučilo me disciplini. Grad Berane ima dvije olimpijske medalje ali su uslovi za sport i rekreaciju generalno loši", kazao je Kastratović
132 pregleda 28 komentar(a)
Stefan Kastratović, Foto: Građanski pokret URA
Stefan Kastratović, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 17.01.2018. 07:42h

Stefan Kastratović, najmlađi kapiten u istoriji FK Berane podržao je Građanski pokret URA i nalazi se na listi kandidata za odbornike tog pokreta za predstojeće lokalne izbore zakazane za 4. februar.

Kako je saopšteno iz GP URA, Kastratović od najmlađih kategorija igra u beranskom klubu, čiji je kapiten već godinu dana.

"Sport zahtijeva dosta truda, rada, odricanja. Bavljenje sportom mi je donijelo veliko samopouzdanje i naučilo me disciplini. Grad Berane ima dvije olimpijske medalje ali su uslovi za sport i rekreaciju generalno loši. Kao mlad čovjek i sportista odlučio sam da dam svoj doprinos razvoju sporta u svom gradu. Građanski pokret URA predstavljaju stručni i obrazovni ljudi, koji imaju želju, energiju i znanje da pomognu razvoj grada. Zato sam bezrezervno odlučio da se uključim i dam svoj dopinos napretku Berana", istakao je Kastratović.

On je poručio da se zajednički mora dati aktivan doprinos kako bi se Berane mijenjalo na bolje i kako bi taj grad postao grad za sve!

"Kastratović je rođen 1994. godine u Beranama. Golman je FK Berane gdje je počeo svoje prve fudbalske korake sa sedam godina. Trenutno je student menadžmenta u ekonomiji i svoju budućnost čvrsto vezuje za grad Berane", rekli su iz GP URA.

Bonus video: