"POSVETIĆEMO SE UNAPRJEĐENJU ŽIVOTA GRAĐANA"

Obradović: Svaki naš projekat će se izvoditi isključivo radi dobrobiti Beranaca

On je dodao da je uređenje parkova i zelenih površina jedan od priroteta
132 pregleda 23 komentar(a)
Novica Obradović, Foto: Demokrate
Novica Obradović, Foto: Demokrate
Ažurirano: 01.02.2019. 14:47h

Kandidat Demokrata za odbornika u SO Berane Novica Obradović kazao je da će se Demokrate u Beranama posvetiti unapređenju kvaliteta života građana.

"Demokrate će se, kao nosioci nove vlasti u Beranama, posvetiti unapređenju kvaliteta života naših sugrađana na svim poljima. Razvoj lokalne infrastrukuture zauzima značajno mjesto u našem programu i svaki naš projekat će se izvoditi isključivo radi dobrobiti Beranaca, a ne radi statistike. Kao građani Berana već smo identifikovali urgentne probleme grada i sela, a kao odgovorna buduća vlast planove ćemo praviti na terenu sa građanima, a ne u kancelarijama. Redovni obilasci mjesnih zajednica i redovni razgovori sa građanima su obaveza koju ćemo preuzeti, a njihovi zahtjevi i savjeti će biti inputi za projekte koje ćemo realizovati. Berane vidimo kao grad mladih, zbog čega će i projekti gradske infrastrukture ići u pravcu stvaranja novih prostora za našu budućnost", kazao je Obradović.

On je dodao da je uređenje parkova i zelenih površina jedan od priroteta.

"Parkovi Berana će biti obogaćeni novim mobilijarom za djecu, a zelene površine zaštićene od nesavjesnih građana. Želimo da vidimo parkove i izletišta kao mjesta okupljanja mladih porodica. Mjesta na kojima će se čuti smijeh i graja djece  i mjesta na kojima će se sklapati nova prijateljstva i rađati nova nada. Radićemo na obezbjeđivanju sredstava za produžetak obilaznice do gradskog mosta i uređenje pojasa uz Lim, rijeku koja nama daje život i kojoj smo dužni mnogo. Brojnim rekreativcima i  šetačima ćemo  omogućiti nove sadržaje na potezu od Ribnjaka do centra grada. Nova odmorišta, česme, prostori za igru.  Napravićemo od obilaznice šetalište koje će vratiti Lim gradu i grad dovesti do Lima. Želimo da naša djeca budu bezbjedna i zbog toga ćemo raditi na saniranju crnih saobraćajnih tačaka koje su odnijele i previše mladih života. Prioritet Demokrata je uređenje raskrsnice „kod semafora“, kako se crni dani nikada ne bi ponovili. Skromna opštinska sredstva ćemo koristiti odgovorno i racionalno, a od države ćemo glasno tražiti ono što nam pripada i nećemo dozvoliti političku diskriminaciju Berana. Opštinske stručne kapacitete ćemo usmjeriti u obezbjeđivanje donatorskih sredstava iz programa Evropske unije i ostalih dostupnih fondova", zaključio je Obradović.

Preporučujemo za Vas