Pavićević: Grbović i dalje koristi službeni automobil za privatne svrhe

Osam godina bahatog trošenje našeg novca, od Podgorice do Nikšića i nazad, a tu praksu nastavlja i dalje...", naveo je član Opštinskog odbora URA Nikšić

5252 pregleda 204 reakcija 6 komentar(a)
U URA tvrde da je prazan parking službenih vozila u večernjim satima, Foto: Građanski pokret URA
U URA tvrde da je prazan parking službenih vozila u večernjim satima, Foto: Građanski pokret URA

Član Opštinskog odbora URA Nikšić Mirko Pavićević tvrdi da bivši gradonačelnik Nikšića Veselin Grbović i dalje koristi službeno auto Opštine za svoje potrebe.

"Bahatost Veselina Grbovića i ako je formalno prestao da bude predsjednik Opštine Nikšić ne prestaje a o tome najbolju sliku daje prazan parking za službena vozila Opštine koji u večernjim satima zjapi prazan, umjesto da su u tom dobu sva auta tu", kazao je Pavićević.

Dodao je da "je lako zaključiti da bivši predsjednik opštine Grbović... još uvijek vozi službeno auto Opštine za svoje potrebe".

"Grbović nije u stanju da dostojno ode sa funkcije a pokušava valjada i da pomogne partiji da konsoliduje redove koji se raipaju. Osam godina bahatog trošenje našeg novca, od Podgorice do Nikšića i nazad, a tu praksu nastavlja i dalje...", navodi Pavićević.

Dodao je i da će "uskoro Grboviću za sve što je uradio protivzakonito doći na naplatu".

"Na kraju, ovdje ima posla i za pravosudne organe. Pozivamo ih da reaguju. Vrijeme je da krenu raditi svoj posao, jer gospodin Grbovic nemilice nanosi veliku štetu lokalnom budžetu, megalomanskom zloupotrebom službenog položaja", zaključio je Pavićević.

Bonus video: