Budva: Smijenjena v.d. direktora Komunalnog preduzeća, Ivanović sjeo u fotelju

Skupština opštine na posljednjoj sjednici poništila odluke prethodne skupštinske većine iz redova DPS, SD, Crnogorske i odbornika Stevana Džakovića, poništena je i odluka o razrješenju starog odbora direktora i imenovanju novog koga je činila većina okupljena oko DPS

28703 pregleda 374 reakcija 35 komentar(a)
Miljanić
Miljanić

Odbor direktora Komunalnog preduzeća smijenio je v.d. direktorku Maju Miljanić, koju je kao kadar Demokratske partije socijalista (DPS) imenovao Nikola Divanović.

Nakon što je Skupština opštine na posljednjoj sjednici poništila odluke prethodne skupštinske većine iz redova DPS, SD, Crnogorske i odbornika Stevana Džakovića, poništena je i odluka o razrješenju starog odbora direktora i imenovanju novog koga je činila većina okupljena oko DPS.

Time je dato zeleno svjetlo da zasijeda stari Odbor direktora koji je danas popodne jednoglasno smijenio Miljanićku, a za vršioca dužnosti do raspisivanja konkursa imenova Predraga Draga Ivanovića.

Očekuje se, kako je to nedavno najavljeno, da Ivanović poništi sve odluke njegove prethodnice, od onih vezano za poslovnu politiku do zapošljavanja partijski podobnih pojedinaca.

Bonus video: