SNP: Očekujemo da kadrovskim rješenjima pružimo značajno veći doprinos u formiranju Vlade

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković je, kako je saopšteno, na sjednici opštinskog odbora SNP Golubovci izložio dosadašnji tok pregovora sa mandatarom

8961 pregleda 16 komentar(a)
Sa sjednice, Foto: SNP
Sa sjednice, Foto: SNP

Socijalistička narodna partija (SNP) ima obavezu prema svojim glasačima da uzme učešće u izvršnoj vlasti shodno povjerenju i broju mandata koje je osvojila na prethodnim izborima, poručili su iz te partije.

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković je, kako je saopšteno, na sjednici opštinskog odbora SNP Golubovci izložio dosadašnji tok pregovora sa mandatarom.

Joković
Jokovićfoto: SNP

Na sastanku je ocijenjeno da SNP vodi politiku tolerancije, poštenog i domaćinskog odnosa prema državi i njenim građanima, kao i korektnog odnosa prema koalicionim partnerima, te zato očekuje isti takav tretman.

Iz SNP-a su kazali da očekuju da ta partija svojim kadrovskim rješenjima pruži značajno veći doprinos u procesu formiranja Vlade u “odnosu na spekulacije u medijima”.

Potpredsjednik SNP-a Dragan Ivanović istakao je zadovoljstvo ostvarenim rezultatima na izborima koji su potvrdili utemeljenost te partije u Crnoj Gori.

Ivanović
Ivanovićfoto: SNP

Bonus video: