SDP građanima Ulcinja: Glasajte nas, a ne nacionalne partije

"Raniji birači nacionalnih partija moraju izvršiti politički pritisak kako bi lokalne i nacionalne partije služile interesima grada i građana, a ne samo rukovodstvu tih partija, kako je do sada bio slučaj"
63 pregleda 6 komentar(a)
SDP logo izbori
SDP logo izbori
Ažurirano: 12.01.2018. 16:12h

Socijaldemokratska partija pozvala je građane Ulcinja da na lokalnim izborima zakazanim za 4. februar, ne glasaju nacionalne partije već da podrže listu "SDP-Ranko Krivokapić DA (O)ŽIVI ULCINJ!".

Kako su naveli u saopštenju "snažan SDP kao najjača građanska alternativa DPS-ovoj pohari resursa znači i suštinski samostalnije nacionalne partije".

"Raniji birači nacionalnih partija moraju izvršiti politički pritisak kako bi lokalne i nacionalne partije služile interesima grada i građana, a ne samo rukovodstvu tih partija, kako je do sada bio slučaj. Cilj ovih izbora je obezbjeđivanje alternative sadašnjoj vlasti, koja ne radi u interesu građana, već ličnim interesima rukovodstva nacionalnih partija kojima se to dozvoljava dok služe DPS-u. Ulcinju su neophodne političke promjene i zajedničkim radom obezbijedićemo da naš grad, iako najljepši i sa najviše prirodnih resursa, ne bude najnerazvijeniji grad na Jadranu zbog vlasti koja služi privatnim interesima. Cilj SDP-a je da se Ulcinjom upravlja iz Ulcinja a ne iz Podgorice kroz zadovoljavanje ličnih interesa grupice DPS Ulcinjskih saveznika", navodi se u saopštenju SDP Ulcinj.

Bonus video: