"Njihova vizija je zamjena, a moja promjena i reforma"

Krivokapić: Nije me Mandić postavio za nosioca liste, nemam obavezu ni prema jednom lideru

"Ako je zamjena mjera tih lidera, onda, vjerujte, ja ne mogu da prihvatim da ijedan lider bude u toj vladi", kazao je Krivokapić

69855 pregleda 370 reakcija 146 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Krivokapić, Foto: Boris Pejović

Mandatar za sastav Vlade Zdravko Krivokapić kazao je da nije važno da li će neki partijski lider biti u njoj, već kako će ta Vlada da radi.

“Ako želimo da budemo korektni, treba da znamo da nije važno u ovom trenutku da li će neki lider biti u toj vladi, nego kako će ta vlada da radi i kako ćemo da projektujemo budućnost Crne Gore. To je razlika u viziji. Njihova vizija je zamjena, a moja vizija je promjena. I reforma. Ako je zamjena mjera tih lidera, onda, vjerujte, ja ne mogu da prihvatim da ijedan lider bude u toj vladi", kazao je Krivokapić, i dodao da bi "oni trebalo da dopuste da ova vlada, zbog problema koje imamo, bude vlada kojoj će se dati – ne kao što je uobičajeno 100 dana, nego 200 dana. I ako mi ne iskažemo rezultat, dajte onda da vidimo kako ćemo dalje”, rekao je Krivokapić u intervjuu za Nedeljnik.

On je dodao da svi u Crnoj Gori znaju da ga za nosioca liste sigurno nije postavio Andrija Mandić, te da on nema obavezu ni prema jednom političkom lideru.

“Zašto je priča o liderima toliko bitna? Svi u Crnoj Gori znaju da me Andrija Mandić sigurno nije postavio za nosioca liste. Ja nemam nikakvu obavezu ni prema jednom političkom lideru, niti prema bilo kome. Nemam bilo kakvu vezu sa bilo kojim tajkunima, iako oni to svesrdno žele da iskažu. Ono što je tačno jeste da su se oni viđali sa tim ljudima koje oni predstavljaju kao tajkune. Ja nisam”, rekao je Krivokapić na pitanje o personalnim rješenjima u novoj Vladi.

Preporučujemo za Vas